Neanderthal Genomu Üzerinde Çalışmalar Nelerdir?

Taşınır kadar yaşadık olarak Neanderthals Avrupa ve Asya'nın çeşitli kısımlarında 30,000 yıl önce, Ne zaman Cro-Magnon insanlar, çağdaş insan ve atalarının, 

Grup, bu da nasıl Neanderthals gelen farklı insanlar hakkında daha fazla yorum ve kazanıyor ve umuduyla önceden sequenced insan ve şempanze genomes karşılaştırıldığında planladığınız bir Neanderthal gen haritası elde etmek için çalışıyor. Grup, bu da nasıl Neanderthals Gelen farklı insanlar hakkında daha fazla yorum ve kazanıyor ve umuduyla önceden planladığınız bir Neanderthal Gen haritası elde etmek için çalışıyor insan ve şempanze genomes karşılaştırıldığında sequenced. 

Paabo analizi, bugüne kadar bu insanlar ve Neanderthals konuşma rol çalmak için FOXP2 gen bilinen aynı varyantı olduğunu doğruladığını söyledi. Paabo analizi, Bugüne kadar Bu insanlar ve Neanderthals konuşma ROL çalmak için FOXP2 Gen bilinen aynı varyantı olduğunu doğruladığını söyledi. 

"Biz bu konuşabilir kimden can't say. Sadece orada ne az bizim bildiğimiz konuşmak couldn't üstlenmesi için bir neden olduğunu söyleyebiliriz" dedi. "Biz Bu konuşabilir Kimden can't say. Sadece Orada ne AZ Bizim bildiğimiz konuşmak couldn't üstlenmesi için bir Neden olduğunu söyleyebiliriz" dedi. 

Ekip diğer genlerin at o beyin yaşlanma ve geliştirme dahil dahil bakmak istediğini söyledi. O beyin yaşlanma ve Geliştirme dahil dahil bakmak istediğini söyledi at Ekip diğer genlerin. 

Bugüne kadar, iki grup, tüm Neanderthal genomu bir ilk taslak dizisi getirici Neanderthal DNA fazla 1 milyar parçaları olmak üzere toplam sequenced var. Bugüne kadar, İki grup, tüm Neanderthal genomu bir çeşit taslak Dizisi getirici Neanderthal DNA fazla 1 Milyar parçaları üzere sequenced var Toplam olmak. 

Bu araştırmacılar bilgisayar programları da antik DNA değişiklikleri ele Modern insan DNA ile kirlenme zamanla kimyasal hasar veya dolayı olduğunu tespit tasarlamak zorunda kalmışlardır. Bu ARAŞTIRMACILAR Bilgisayar programları da Antik DNA değişiklikleri ele Modern insan DNA İle kirlenme zamanla Kimyasal hasar veya dolayı olduğunu tespit tasarlamak zorunda kalmışlardır. 

DNA çoğu Vindija Mağarası gelen kemik Hırvatistan, hangi Neanderthal DNA bir zengin bir kaynak olarak kanıtlanmıştır yılında gelen dizileri. DNA çoğu Vindija Mağarası Gelen kemik Hırvatistan, Hangi Neanderthal DNA bir Zengin Kaynak olarak kanıtlanmıştır yılında Gelen dizileri. 

Ancak ekibimiz, dikkatli insan kontaminasyonu en aza indirmek için excavated olabilir yeni fosil kalıntıları arıyor. Ancak ekibimiz, Dikkatli insan kontaminasyonu EN AZA indirmek için olabilir Yeni Fosil kalıntıları arıyor excavated. 

Ve Paabo, teknoloji klonlama bir Neanderthal diriltmek amacıyla kullanarak antik DNA yaş verilen söyledi çıkışı söz konusu değildir. Ve Paabo, Teknoloji klonlama bir Neanderthal diriltmek amacıyla kullanarak Antik DNA yaş verilen söyledi çıkışı Söz Konusu değildir. "Bu ve imkansız kalacak ise," dedi. "Bu ve imkansız kalacak ise," dedi. 

Paabo takım bu yıl ayrıntılı bulgular yayınlanmasını umduğunu söyledi. Paabo Takım Bu yıl Ayrıntılı BULGULAR yayınlanmasını umduğunu söyledi.
Load disqus comments

0 Yorumlarınız