Efe Bal Kimdir? Fotoğrafları , Hayatı


İtalya’nın en popüler ve en pahalı travestisi Türk asıllı Efe Bal, kitabıyla yine ülkenin gündemine bomba gibi düştü.

Ünlü Türk travesti Efe Bal, kitabıyla yine İtalya'nın gündemine bomba gibi düştü!



İtalyanların ‘Regina Della Trans’ yani “Transların Kraliçesi” dediği, İtalya’nın en popüler ve en pahalı travestisi Türk asıllı Efe Bal, kitabıyla yine ülkenin gündemine bomba gibi düştü. 

“Efe, Kocaların Anlatmadıkları, Bir Transın Anıları” isimli kitabının tanıtımı için ülkenin önde gelen gazetelerine yarım sayfa ilan verdi. İlanda yer alan yazısıyla İtalyan hükümetine seslenen Efe Bal, “Geçmişte güzel bir kadın olmanın, ünlü olmanın ve herkes tarafından kabul edilmenin hayallerini kuruyordum. Bugün tüm bu hayallerimi gerçekleştirdim. Şimdi ise yeni bir arzum var. Yaşadığım ve sevdiğim İtalya’ya katkı sağlamak istiyorum. Yaptığım işin kabul edilmesini ve vergi ödemeyi istiyorum” ifadelerini kullandı. 

Ekonomik kriz içindeki İtalya’nın bu çağrıya nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. İstanbul doğumlu olan 34 yaşındaki Efe Bal, 13 yıldır Milano’da yaşıyor. İtalyan vatandaşlığı da olan Bal, 4 dil biliyor. Bal, bir dönem İtalyan televizyonlarında program yaptı ve reklam filmlerinde rol aldı. Bal, İtalya’nın yanı sıra İngiltere, Fransa ve Türkiye’den de ünlü isimlerin müşterileri arasında yer aldığını söylüyor

 

efe bal


Load disqus comments

0 Yorumlarınız