Lady Gaga'nın Fazla Kiloları


Lady Gaga'nın aşırı kiloları elbisesinden taştı

Müzik dünyasının çılğın kız Lady Gaga Amsterdam konserinde hayranlarını şoke etti.. . Ama sadece sahnede esrar içerek değil etine dolgun görüntüsüyle de...




Daha bir kaç ay önce kırılacak kadar ince bir görünüme sahip olan Lady Gaga, dolgun fiziğiyle sahnedeydi.  Ünlü şarkıcının son dönemde aldığı 14 kilo hemen "acaba hamile mi" söylentilerini de beraberinde getirdi. Ancak uzmanlara göre 26 yaşındaki Lady Gaga hamilelik yüzünden değil içkiye olan düşkünlüğü yüzünden kısa sürede bu kadar kilo aldı. 

Lady Gaga kısa bir süre önce verdiği bir söyleşide "Çalışırken içki içmeyi özellikle de viski içmeyi seviyorum" demişti.  Bazı tanıklar Lady Gaga'nın zaman zaman spor salonuna bile akşamdan kalma vaziyette gittiğini ileri sürüyor.  Beslenme uzmanı Majid Ali de içki alışkanlığının, fazla alkol alınmasının insanın bu kadar kısa sürede şişmanlamasına yol açabileceğini söyledi. 

Ali içkideki şekerin vücutta yağ olarak depolandığını ve bunun da kısa sürede kilo alımına neden olabileceğini sözlerine ekledi. Daha bu yılın başında aşırı zayıflığı yüzünden "kendini açlıktan öldürecek" denilen Lady Gaga , 43 kiloydu. Formda kalmak için kelimenin tam anlamıyla canını dişine takan Lady Gaga bir röportajında da "Aslında rüyalarımı hamburger yemek süslüyor ama ben salata yiyorum" diye konuşmuştu. 

Lady Gaga bir süre önce de "Pop starlar yemek yemez" Tweet'i yüzünden eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Lady Gaga, Asmterdam konserinde yine her zamanki gibi iddialı kostümlerle sahneye çıktı.  Ama bu giysileri de eskisi kadar rahat bir biçimde üzerinde taşıyamadı. Özellikle de karın ve basen bölgesinde toplanan yağlar kelimenin tam anlamıyla kostümünden taştı.  Buna rağmen Lady Gaga sahnede her zamanki gibi nefes kesiciydi.  Hiç durmadan hem şarkı söyledi hem dans etti Lady Gaga.  Ancak Lady Gaga konserden sonra hayranlarına imza dağıtırken her zamankinin aksine kapalı birg iysi tercih etti. Genellikle açık giysiler giyen Lady Gaga'nın kapalı giyinmesi "Kilolarını saklamak istiyor" yorumlarına neden oldu. (BRK)
Load disqus comments

0 Yorumlarınız