Fenerbahçe - Galatasaray 2012 Süper Kupa Finali Ne Zaman? Hangi Kanalda


Tarihi derbinin saati belli oldu
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Erzurum'da oynanacak Süper Kupa maçının saati belli oldu

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe 12 Ağustos günü Süper Kupa'nın sahibi olabilmek için kozlarını paylaşacağı zorlu mücadelenin başalama saati belli oldu.
Derbiye kısa bir süre kala heyecanlı bekleyiş sürerken, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki başlama vuruşunun 20:55'de yapılacağı öğrenildi.
Önümüzdeki Pazar günü Yeni Erzurum Stadı'nda 20:55'de oynanacak karşılaşmada Galatarasay ile Fenerbahçe yeni sezonun ilk kupasını almak için kıyasıya mücadele edecek.













Endonezya kampının ardından Slovenya kampı da iptal olan Galatasaray’da, Fatih Terim’in talimatıyla 12 Ağustos’taki Fenerbahçe derbisine hazırlanmak için İstanbul’da kalındığı öğrenildi.
Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Avusturya kampıyla tamamlayan Galatasaray’ın bir sonraki durağı Endonezya olacaktı. Ancak uçak sorunu nedeniyle bu turdan vazgeçilince, rota Slovenya’ya çevrilmişti. Amaç burada iki hazırlık maçı oynamaktı. Fakat son anda bu kamp planının da iptal edildiği ortaya çıktı. Bu kararın ardında ise teknik direktör Fatih Terim’in imzasının bulunduğu öğrenildi.
Tecrübeli hocanın, 12 Ağustos’ta Fenerbahçe ile Erzurum’da oynanacak olan Süper Kupa finaline tam anlamıyla hazır olabilmek adına İstanbul’da kalınmasını istediği belirlendi. Galatasaray bu finalden önce 8 Ağustos’ta Türk Telekom Arena Stadı’nda Fiorentina’yı konuk edecek.
Terim’in Süper Kupa finaline bu denli önem vermesinin nedeni ise hem Galatasaray adına sezona moralli ve kupalı başlangıç yapmak hem de Fener’in gardını düşürerek psikolojik üstünlük sağlamak.
Haber Kaynağı FANATİK Metin Karabaş
Süper Kupa Finali Tarihi Değiştirildi
Erzurum’da daha önce 11 Ağustos’ta oynanacağı açıklanan Galatasaray Fenerbahçe süper kupa finalinin 12 Ağustos tarihine ertelendiği bildirildi.
Erzurum’da daha önce 11 Ağustos’ta oynanacağı açıklanan Galatasaray Fenerbahçe süper kupa finalinin 12 Ağustos tarihine ertelendiği bildirildi. Erzurum GSHM İl Müdürü Fatih Çintimar, her iki kulübün onayı ile süper kupa final tarihinin bir gün ertelendiğini ve hazırlıkların bu yönde yapıldığını bildirdi.
Fenerbahçe Galatasaray Maçı Süper Kupa Finali Ne Zaman 2012
Fenerbahçe Galatasaray Maçı Süper Kupa Finali Ne Zaman 2012
12 Ağustosta yapılacak olan Süper kupa finali için Erzurum’a 30 bini aşkın taraftarın gelmesi bekleniyor. Süper Lig şampiyonu ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonunun karşı karşıya geleceği Süper Kupa Finali öncesinde Palandöken ağırlıklı olmak üzere kentteki konaklama tesisleri hazırlık çalışması başlattı.
İstanbul yoğunluklu olarak binlerce taraftarın geleceği Erzurum’da, Süper Kupa finalinin oluşturması beklenen katma değer için kentteki ticari ve ekonomi menşeyli meslek teşekkülleri ve STK’ların hazırlık toplantısı yapacağı öğrenildi. ETSO ve esob tarafından gerçekleştirilecek olan hazırlık ve istişare toplantılarında, kent esnafının süper kupa için gelecek olan taraftarlara yaklaşımı noktasında tavsiyelerde bulunulacak, süper kupa için ticari yol haritası oluşturulacak.
2011-2012 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe’nin karşılaşacağı TFF Süper Kupa Finali, 12 Ağustos 2012 Pazar günü Erzurum’da oynanacak. Daha önce 11 Ağustos’ta yapılacağı duyurulan maçın günü, her iki kulübün talebi üzerine değiştirildi.
Haber Kaynağı İHA
‘Süper Kupa’ya sürpriz şehir!
TFF’nin gündemine geldi…
Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile kupa şampiyonu Fenerbahçe’yi karşılaştıracak Süper Kupa finali burada oynanabilir.
Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile kupa şampiyonu Fenerbahçe’yi karşılaştıracak Süper Kupa finalinin Erzurum’da oynanma ihtimali var. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finalinin Erzurum’da oynanması, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) gündemine girdi. TFF Başkanı Yıldırım Demirören’le görüşen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Süper Kupa finalinin Erzurum’da oynanması federasyonun gündeminde. Teknik bir takım eksiklikler var, bunların giderilmesine yönelik girişimlerde bulunacağız” dedi.
Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa Final Maçı 12 Ağustos 2012 tarihinde oynanacak.
Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa finaline Erzurum’un ev sahipliği yapması için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler (AKP), TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştü.
TFF Başkanı Demirören’le yaptığı görüşmenin ardından bir açıklama yapan Başkan Küçükler, “Süper Kupa finalinin Erzurum’da oynanması federasyonun gündeminde. Teknik bir takım eksiklikler var, bunların giderilmesine yönelik girişimlerde bulunacağız. Karşılaşmanın yapılabilmesi için Yeni Erzurum Stadyumu’nun bu standartları taşıyor olması gerekiyor. TFF Başkanıyla bu konuda kapsamlı bir değerlendirmede bulunduk. Final maçının oynanacağı yerle ilgili olarak henüz net bir karar verilmiş değil. Erzurum konusunu gündeme almışlar. TFF Başkanının stadyumun zeminiyle ilgili olarak bazı kaygıları vardı. Biz de kendisine bu eksikliklerin kısa sürede giderilebileceği garantisini verdik. Federasyon başkanı, yurt dışından döndükten sonra konuyu ele alacaklarını beyan etti. Biz de bu süre zarfında TFF yönetimini kaygılandıran eksikliklerin en kısa zamanda ortadan kaldırılması yönünde çözüm arayışlarına başladık. Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getireceğiz. İnşallah Süper Kupa finalini Erzurum’a kazandıracağız” diye konuştu.
Haber Kaynağı GAZETEVATAN
Load disqus comments

0 Yorumlarınız