Danni Park-Dempsey Kimdir? Kendine Küçük Gelen Elbesesi

Reality show yıldızı Danni Park-Dempsey, kendine bir hayli 'küçük gelen' elbiseyle akşam gezmesine çıkınca... 
Vücudunun tüm kıvrımlarını gözler önüne seren ufacık bikiniler içinde görmeye alışkın olduğumuz Reality show Towie'nin yıldızlarından Danni Park-Dempsey, kendine küçük gelen elbiseyle görüntülenince herkesin bir anda ilgi odağı oldu.
İngiliz basınından The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre; The Only Way Is Essex'in yıldızı Danni, geçtiğimiz akşam Funky Mojoes adlı gece kulübüne eğlenmeye gitti. Pembe, dar ve mini bir elbise giymeyi tercih eden genç yıldız, her ne kadar gülümsese de, elbisesi ona dar geliyor gibiydi.  
Kaynak; Milliyet.com.tr



Reality show yıldızı Danni Park-Dempsey, kendine bir hayli -küçük gelen- elbiseyle akşam gezmesine çıkınca...
 
Vücudunun tüm kıvrımlarını gözler önüne seren ufacık bikiniler içinde görmeye alışkın olduğumuz Reality show Towie-nin yıldızlarından Danni Park-Dempsey, kendine küçük gelen elbiseyle görüntülenince herkesin bir anda ilgi odağı oldu.
 
İngiliz basınından The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre; The Only Way Is Essex-in yıldızı Danni, geçtiğimiz akşam Funky Mojoes adlı gece kulübüne eğlenmeye gitti. Pembe, dar ve mini bir elbise giymeyi tercih eden genç yıldız, her ne kadar gülümsese de, elbisesi ona dar geliyor gibiydi.  
 

Load disqus comments

0 Yorumlarınız