Taylor Swift'in Yeni Sevgilisi Bradley Cooper Mı?


Kimse Taylor Swift’i köşeye fırlatıp atmadı! Taylor erkek arkadaşından ayrıldığını ve biraz zamana ihtiyacı olduğunu söylediğinde, Tina Fey, Altın Küre ödülleri için ülkeye dönmesini Swifte tavsiye etti. Çünkü, Swift’in kendini yansıtması, albümü için malzeme kaybıdır. İlk olarak Bu durum iyi, hareketli, eğlenceli bir şarkı oluşturmaz. İkinci olarak, Taylor’un duygusal davranarak, seçtiği bu yol sadece ona zaman kaybettirir. Jay Z’nin söylediğine göre, diğer bir şey ise, eğer Hollywood bu dedikoduya inanırsa, Bradley Cooper şaşı gözleri yakaladı.
“Öncelikle, Taylor’un şöhreti bir çok şeyin önünde geliyor. Diğer yandan Bradley’de tıpkı Taylor gibi bir çok kişiyle ilişkiler yaşamış bir playboy.”
Ve bilinmeyen kaynak şu şekilde devam etti; Brad yeni biriyle ve ciddi bir ilişki yaşamak istediğini belli etmiş, fakat Taylor’a küçük bir şans bile vermemişti. Bu durum, sadece Taylor’ın ondan 16 yaş küçük olmasıyla ilgili değildi, Brad sadece Taylor’ı kendine uygun bulmamıştı. Taylor güzel olmasına ve herkes ondan övgüyle bahsetmesine rağmen, kazanan Adele oluyur. Kimseye milyon dolar mutluluğu kazandırmıyor, hatta ilk ilişkide bile.
Taylor her şeyi kaybediyor. Bunlara karşılık Leonardo Di Caprio’nun Taylor ile ilgili söyledikleri de ortalıkta dolaşıyor. Taylor’ın özel bir bayan olduğunu ve her şekilde tercih edilir olduğunu söylemiş. Kız sarışın, zayıf ve 25’in altında. Oyuncu, oyuncuyla tanışır. O zaman oyun başlasın!
Load disqus comments

0 Yorumlarınız