16 Yaşındaki Burak, Çek Lucka İçin İntihar Etti



16 yaşındaki Burak, internet üzerinden Lucka’ya aşık oldu. Kızı görmek için Çek Cumhuriyeti’ne gitmek istedi. Ailesi yardım etmeyeceğini söyleyince de bir inşaata çıktı ve...

KONYA’nın Selçuklu ilçesinde lise 2’nci sınıf öğrencisi Burak Demiral (16), iddiaya göre 3 ay önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta Çek Cumhuriyeti vatandaşı Lucka (15) adındaki kızla tanıştı. 3 ay boyunca internet üzerinden görüşen Demiral ve Lucka’nın arkadaşlıkları ilerledi. 5 gün önce bir internet kafeye giden Demiral, Lucka ile görüştü.

Lucka ayrılmak istedi

Ancak iddiaya göre kız arkadaşı “Ailem seninle görüşmemi istemiyor. Ayrılmak istiyorum” dedi. Eve dönen Burak Demiral, Çek Cumhuriyeti’ne gitmek istediğini belirterek annesi R.K.’den para istedi. Ancak annesinin maddi durumlarının iyi olmadığını ve para veremeyeceğini söylemesi üzerine öfkelenen Demiral, evdeki camları kırdı.

Demiral, televizyonu da yere atarak 23.30 sıralarında evden çıktı. Yolda yürürken arkadaşı H.G. ile karşılaşan Demiral, canının sıkkın olduğunu söyleyerek yürümeye başladı. Yapımı devam eden bir hastane inşaatının yanına gelen Demiral, arkadaşına intihar edeceğini söyleyerek 11’inci kata çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inşaatta karanlıkta kendisini ararken, Burak Demiral yaklaşık 60 metre yükseklikten atladı. Demiral, sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalelere rağmen olay yerinde öldü.
Load disqus comments

0 Yorumlarınız