Prens Harry'e Çıplak Destek

Prens Harry'nin Las Vegas'ta çekilen çıplak fotoğraflarının yankısı sürerken, Facebook'ta kurulan bir grup işi iyice büyüttü.
Prens Harry'yi çıplak bir selamla destekleyin" adlı grubun daha şimdiden 12 bin üyesi var ve dünyanın dört bir yanından "çıplak selam" fotoğrafları yağıyor.
Tankların önünde, barakalarda, evlerinde fotoğraf çeken insanlar, bu fotoğrafları "Prens Harry'ye destek olmak için" paylaşıyorlar.
Ancak İngiliz basını, tüm bu fotoğrafların bile geçtiğimiz hafta Prens Harry'nin fotoğraflarının yaşattığı şokun yanına yaklaşamayacağını belirtiyor.

Kaynak; Milliyet.com.tr 
Prens Harry-nin Las Vegas-ta çekilen çıplak fotoğraflarının yankısı sürerken, Facebook-ta kurulan bir grup işi iyice büyüttü.
"Prens Harry-yi çıplak bir selamla destekleyin" adlı grubun daha şimdiden 12 bin üyesi var ve dünyanın dört bir yanından "çıplak selam" fotoğrafları yağıyor.


Tankların önünde, barakalarda, evlerinde fotoğraf çeken insanlar, bu fotoğrafları "Prens Harry-ye destek olmak için" paylaşıyorlar.Ancak İngiliz basını, tüm bu fotoğrafların bile geçtiğimiz hafta Prens Harry-nin fotoğraflarının yaşattığı şokun yanına yaklaşamayacağını belirtiyor.
 
 
Load disqus comments

0 Yorumlarınız