Tamara Gorro Kimdir? Fotoğrafları


TamaraGorro Núñez 18 Ocak 1987 tarihinde Segovia (Castilla y León) doğdu. Tüm Tamara Hat adı altında "Kadınlar ve Erkekler ve Vice Versa" aracılığıyla yolda tanıştığımız rağmen. Bir işbirlikçi, sunum, aktris, ünlü, işadamı ve şimdi SL Benfica, Ezequiel Garay temel gider İspanyolca modeldir.

Kişisel yaşam
TamaraGorro Segovia, Kastilya ve Leon özerk cemaatine ait bir kasabasında 18 Ocak 1987 tarihinde doğdu. Erken yaşta Madrid Móstoles bir mütevazı mahallesine taşındı rağmen.

O çok seviyor annesi, Esther Nunez ve onun anne dedesi, çok yakın küçük bir kızken Tamara babası kaybetti.

Aşk konusuna gelince, Tamara reality show exconcursantes bazı "Kadınlar ve erkekler ve tersi," Sergio Ramos ve Miguel Torres ve James Ostos gibi diğer şahsiyetler gibi birinci lig oyuncuları ile bağlantılı olmuştur.

Ama gerçek şu ki kazanılmış tek Segovia oyuncu Ezequiel Garay almak oldu bu silahı seviyorum. Real Madrid için oynarken O Tamara aşık ama o "MHYV" arasında tronista olarak görev yaptığı ölçü bitmiş ve fethetmek başardı kadar değildi.

Nisan 2012 yılında, Tamara Hat ortağı ile gogga adında bir butik açma işleri programında açıkladı.Mağazasında, Gran Plaza alışveriş merkezi 2 (Majadahonda, Madrid) yer alan, tüm stilleri, yaş ve boyutları için son giysi ve aksesuarları bulabilirsiniz.

May 20, 2012 tarihinde, televizyon Tamara doğruladı çok Hezekiel aşık, evli.
24 Haziran itibaren 2012 Tamara ve Hezekiel onların arkadaşları ve sevdiklerinize eşlik ediyordu çok duygusal bir düğün sonra şimdi koca ve karısı.

Load disqus comments

0 Yorumlarınız