Yeni LG G Pro 2 Nasıl? Özellikleri

Mobil teknnoloji devi LG, tablet telefon melezi yeni amiral gemisi G Pro 2’nin özelliklerini ve fiyatını bu ay içinde görücüye çıkarıyor.
LG’nin, yeni amiral gemisi telefonu G Pro 2′yi 24-27 şubat arasında Barselona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtması bekleniyor.
Organizasyon öncesi cihazın pek çok özelliği de netlik kazandı.

G PRO 2′NİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ
*6 inçlik Full HD ekran
*3 GB Ram özelliği var
*4.4 Android kit kat
* 2560 piksel ekran çözünürlüğü
*800 snapdragon işlemci
Kamerada özel bir teknoloji
13 me­ga­pik­sel de­ğe­rin­de bir ar­ka ka­me­ray­la ge­le­cek olan ci­haz­da id­di­aya gö­re Elec­tro Ima­ge System ad­lı ka­me­ra özel­li­ği yer ala­cak. Bu özel­lik ay­nı za­man­da Op­ti­cal Ima­ge Sta­bi­li­za­ti­on (“O­IS plus) tek­no­lo­ji­si­ni de ar­ka­sı­na ala­rak da­ha ya­vaş ve ku­sur­suz çe­kim yap­ma im­ka­nı sağ­lı­yor.

G Pro 2′nin ka­me­ra­sı ay­rı­ca 4K, ya­ni Ul­tra HD (3840x2160p) vi­de­o da çe­ke­bi­le­cek. Böy­le­ce çok da­ha iyi bir fo­toğ­raf de­ne­yi­mi su­na­cak olan G Pro 2, Ul­tra HD vi­de­olar çe­ke­bi­le­cek. Ci­haz, özel­lik­le ağır çe­kim vi­de­olar­da bü­yük fark ya­rat­ma­ya ha­zır­la­nı­yor. G Pro 2, ay­nı za­man­da gö­rün­tü­lü gö­rüş­me­ler için 2.1 MP de­ğe­rin­de bir ön ka­me­ra­yı da üze­rin­de bu­lun­du­ra­cak.
Load disqus comments

0 Yorumlarınız