NTV Mastermind Başvuru Formu Doldur


http://mastermindturkiye.com/katilim-formu

MASTERMIND TÜRKİYE YARIŞMASI BAŞVURU VE KATILIM KOŞULLARI

“Mastermind Türkiye Yarışması Başvuru ve Katılım Koşulları” başlıklı işbu belge, Doğuş Yayın Grubu A.Ş. ve/veya Doğuş Yayın Grubu A.Ş.’nin doğrudan veya dolaylı olarak hissedarı olduğu tüm iştirakleri ile Doğuş Yayın Grubu A.Ş.’nin bağlı şirketleri (“DYG”) tarafından düzenlenen “Mastermind Türkiye” isimli yarışma programına (“Yarışma”) ilişkin, www.mastermindturkiye.com alan adlı internet sitesi (“Site”) üzerinden başvuru ve katılım koşullarını belirlemektedir.

Mastermind Türkiye Yarışması Katılım Formu’na (“Katılım Formu”) gerekli bilgileri ekleyerek ve başvuruların yapılacağı www.mastermindtürkiye.com alan adlı internet sitesi üzerinden Katılım Formu’na dijital ortamda elektronik olarak onay vererek başvuruda bulunan kişiler (“Katılımcı”), Yarışma’ya katılmak için aday olduklarını beyan etmiş ve aşağıda yer alan tüm hükümleri kabul etmiş sayılırlar.

KATILIM KOŞULLARI
Katılımcı’ların ve Yarışmacı’ların 18 yaşından büyük olması ön koşuldur.
Katılımcı’ların ve Yarışmacı’ların yasal ikametgah adreslerinin Türkiye Cumhuriyeti sınırları dahilinde bulunması gerekmektedir.
Katılımcı’lar, Katılım Formu’ndaki bilgilerin doğru ve kendilerine ait olduğunu kabul ve beyan ederler. Katılımcı’ların sundukları bilgilerin doğru olmadığı ve/veya kendilerine ait olmadığı tespit edilirse ve/veya herhangi bir nedenle Yarışma’ya katılımlarının kurallara aykırı olduğu belirlenirse - Yarışma’ya katılımları DYG tarafından uygun bulunmuş ve kabul edilmiş dahi olsa - DYG tarafından Yarışma dışı bırakılabileceklerdir.
Yarışma’nın formatı, tüm içeriği, Yarışma’da sorulacak sorular ve Yarışma’ya dair tüm unsurlar tek taraflı olarak DYG tarafından belirlenecektir.
Katılımcı’lar Katılım Formu’nda üç adet uzmanlık alanı belirleyecekler ve Yarışmacı olmaları halinde, DYG tarafından belirlenecek alan(lar) dışında Katılım Formu’nda belirledikleri uzmanlık alanlarında yarışacaklardır.
Katılımcı’lar Yarışmacı olarak seçilmeleri halinde DYG tarafından ayrıca imzalanması talep edilen her türlü muvafakatname, sözleşme, belge vs.’ yi de imzalayacaklardır.
DYG, Katılım Formu ile birlikte Katılımcı’ların ad, soyad, adres, doğum tarihi, yaş, cinsiyet, meslek, telefon numarası ve elektronik posta adresi gibi kişisel verilerini toplamaktadır. Yarışma’ya katılmak için aday olmak ancak bu verilerin Katılım Formu’na yazılması ve DYG’ye sağlanması ile mümkün olabilmektedir. Katılım Formu’nu dolduran kişiler, bu hususu peşinen kabul etmiş sayılırlar.
Katılımcı’ların Yarışma için uygunluğuna ve Yarışmacı olmalarına karar verme hak ve yetkisi münhasıran DYG’ye aittir.
DYG, Katılımcı’ların kişisel verilerinin gizliliğinin korunmasında azami özeni gösterir.
Katılımcı’lar, DYG’ye özgür iradeleri ve rızalarıyla vermiş oldukları ve DYG veri tabanında saklı tutulacak kişisel verilerinin (ad, soyad, adres, doğum tarihi, yaş, cinsiyet, meslek, telefon numarası ve elektronik posta adresi gibi kişisel verilerini), reklam ve pazarlama (anket ve/veya promosyon) alanında ve başvuruda bulunanların genel eğilimlerinin belirlenmesi amacıyla kullanılmasına muvafakat etmektedirler.
DYG, kişisel verileri, mevcut veri güvenliği teknolojileri kapsamında, üst düzey güvenlikli DYG veri tabanında saklı tutulacaktır.
Site ve Site’de bulunan tüm fikir ve sanat ürünlerinin, her türlü görsel-işitsel, yazılı, resimli, sesli grafik içeren ve/veya içermeyen tüm materyallerin her türlü kullanım hakkı saklıdır. DYG tarafından sunulan hizmet ve ürünler ile bunlara ilişkin her türlü görsel ve işitsel ürün DYG’nin fikri mülkiyetindedir. Söz konusu ürünlere ilişkin tüm haklar DYG’ye ait olup, bu ürünler DYG’nin yazılı izni olmaksızın hiçbir şekilde kullanılamaz, kopyalanamaz, çoğaltılamaz, yayımlanamaz, yayınlanamaz ve/veya ticari faaliyete konu edilemez.
Site’nin çalışmasına müdahale edilemez, diğer katılımcılar ve Site ziyaretçilerinin bilgisayarlarına, yazılımlarına, kişisel bilgilerine ve verilerine izinsiz olarak ulaşılamaz. Aksi takdirde DYG ve/veya DYG’nin anlaşmalı olduğu üçüncü kişiler tarafından herhangi bir ödeme yapılmak zorunda kalınması ve/veya zarara uğranması durumunda, ödenen bedeller ve uğranılan maddi, manevi, kâr kaybı da dâhil her türlü müspet ve menfi zarar ilgili Katılımcı’ya aynen rücu edilir.
DYG’nin her zaman tek taraflı takdir hakkına dayanarak, Site ve/veya Katılım Formu’na sürekli veya geçici olarak erişimi engelleme hakkı vardır.
DYG, her zaman, hiçbir şekilde ön ihbara ve/veya ihtara gerek kalmaksızın Site ve/veya Katılım Formu’nda yayınlanan içeriği değiştirebilir ve/veya geçici veya sürekli olarak ortadan kaldırabilir.
DYG, üçüncü kişiler tarafından yönetilen, üçüncü kişilerin içerik veya yer sağlayıcısı olduğu internet sitelerine bağlantılar verebilir, Katılımcı’ları bu sitelere yönlendirebilir. DYG’nin, bu sitelerde yer alan bilgilere, ürünlere ve/veya hizmetlere ilişkin hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu sitelerde yer alan bilgi ve materyaller “olduğu gibi”, herhangi bir değişikliğe uğratılmaksızın yeniden iletilmektedir. DYG, anılan sitelerden sağlanan içeriğe, içeriğin doğruluğuna, güvenilirliğine ve/veya bu sitelerde var olduğu söylenen işlevlerin kesintisiz ya da hatadan arınmış olacağına, sorunlu yanlarının giderileceğine ya da forum alanları ve bunları erişilebilir kılan hizmet birimi de dâhil olmak üzere, bu sitelerin virüslerden veya başka zararlı unsurlardan arınmış olduğuna/olacağına ilişkin hiçbir garanti vermemektedir.
DYG, Site ve Katılım Formu’nda yer alan içeriğin kullanımından, eksik/yanlış kullanımından ve/veya yorumlanmasından ya da hiç kullanılamamasından kaynaklanabilecek doğrudan, dolaylı, müspet, menfi, maddi ve manevi hiçbir zarardan sorumlu değildir.
İşbu Başvuru ve Katılım Koşulları, DYG tarafından her zaman, tek taraflı olarak değiştirilebilir.
İşbu Başvuru ve Katılım Koşulları ve Katılım Formu nedeniyle ortaya çıkabilecek uyuşmazlıklarda, İstanbul (Çağlayan) Mahkeme ve İcra Daireleri yetkilidir.
- See more at: http://mastermindturkiye.com/katilim-formu#sthash.tSiDiiCE.dpuf
Load disqus comments

0 Yorumlarınız