Boyner İş Başvurusu ve İnsan Kaynakları 2012 - 2013


Boyner Mağazaları, yeni bir projeye imza atıyor. “Genç Boyner” projesi kapsamında Boyner Gönüllüleri, toplumun geleceğini şekillendirecek gençlerin hayata donanımlı ve farkındalığı yüksek bireyler olarak hazırlanmaları için harekete geçti. Boyner Mağazaları ve Genel Müdürlük ofisi çalışanların 15-20 yaş arasındaki çocuklarını hayata hazırlamayı hedefleyen “Genç Boyner” projesinin ilk buluşması, 10 Ekim 2009 günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleşti.
Projenin amacı, 20 Genç Boyner’liyi sosyal anlamda güçlendirmek ve ebeveynlere hayata hazır gençler yetiştirmelerinde yardımcı olmak.

Proje kapsamında gençlere, kişisel gelişimlerinin sorumlu vatandaşlar ve üretken bireyler olma yönünde şekillendirmeyi hedefleyen eğitimler veriliyor. Gençler, farklı sektörlerden yöneticilerle seminer ve atöyle çalışmalarına katıldılar, sosyal sorumluluk bilinçlerini geliştirecek çevre duyarlılığı projelerinde yer aldılar ve kendilerine atanan mentor’larla geleceklerini şekillendirmede ilk adımlarını attılar. Henüz İstanbul mağazalarının çalışanları ile başlanan projeye, ilerleyen dönemlerde Anadolu’dan Genç Boyner’lilerin de katılımı hedefleniyor.


Ekim-Aralık ayları boyunca süren projenin ilk buluşması, 10 Ekim 2009 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleşti. Boyner Büyük Mağazacılık Genel Müdürü Aslı Karadeniz’in katılımıyla gerçekleşen açılış kokteylinde projenin gençlere ve ebeveynlere tanıtılmasının ardından vakit kaybetmeden atölye çalışmalarına başlandı. Gençler, ilk seminerlerini Strateji İletişim Danışmanlığı’ndan Seçil Şendağ’dan aldılar, ilk atölye çalışmalarına ise Serdar Solkun’la drama atölyesiyle başladılar. İlerleyen haftalarda proje, sağlıktan iş hayatına, zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirme seminerlerinden ritm atölyelerine kadar farklı ve keyifli eğitimlerle sürdü. Program kapsamında 20 Genç Boynerli, Boyner, Strateji İletişim Danışmanlığı, SecretCV, Memorial Hastanesi, Dr.Back-up, Emniyet, Olmuksa ve ABC Danışmanlık’tan konuk eğitmenlerle düzenlenen 43 saatlik bir eğitim programına katıldılar.

Genç Boynerliler, uzmanlarca verilen seminerler ve keyifli atölye çalışmalarıyla hayata hazırlanırken, ebeveynleri de, yetişkin olma yolunda hızla ilerleyen çocuklarıyla iletişimlerini kuvvetlendirecek eğitimler aldılar.

Boyner İş Başvurusu İçin;
http://kurumsal.boyner.com.tr/kariyer.aspx



iskurun.com
Load disqus comments

0 Yorumlarınız