Pablo Mouche Kimdir?



Pablo Mouche (d. 11 Ocak 1987, San Martin) Arjantin doğumlu Futbolcu.
Pablo Mouche, futbol kariyerine Estudiantes de Buenos Aires'te başlamıştır.2005 yılında Boca Juniors'a transfer olan oytuncu 2007 yılında Arsenal de Sarandí'de kiralık olarak görev yapmıştır.

2011 yılından bu yana Arjantin forması giymektedir.Ayrıca 2007 Amerika Gençler Şampiyonasında Arjantin adına görev yapmıştır.


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’un,Arjantin’in Boca Juniors takımından transfer ettiği Pablo Mouche, törenle imza attı.
Kayserispor’un Avusturya kampı sırasında takıma katılan 23 yaşındaki Mouche ile Kadir HasTesisleri’nde düzenlenen imza töreninde 4 yıllıksözleşme imzalandı.
Kulüp Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, kulüp olarak çok önemli bir transfer gerçekleştirdiklerini belirterek, şöyle konuştu: ”Kulübümüz bu transferi gerçekleştirmek için maddi ve manevi açıdan çok önemli fedakarlıklar gösterdi. Mouche, Arjantin milli takımında forma giymiş Ortega’dan sonra milli takımda oynayıp Türkiye’ye gelen ilkoyuncu. Yaklaşık 3 aylık bir süre zarfında bu transfer yapıldı. Bu transferi gerçekleştirirken çok önemli İtalyan kulüpleriyle yarıştık. Yapılamaz denilen bir transferi kulübümüz yaptı.” Mouche ise sarı-kırmızılı takıma büyük başarılar yaşamak için geldiğini dile getirerek, ”Burada olmaktan çok mutluyum. İspanya, İtalya ve Rusya’dan önemli kulüpler beni istedi, ama Kayserispor benim için imkanlarını sundu ve bu transfer gerçekleşti. Kayserispor formasıyla büyük başarılara imza atarak benim için yapılan fedakarlıkların karşılığını vermek istiyorum” dedi.
Load disqus comments

0 Yorumlarınız