Kaka Galatasaraya Gelicek Mi?


Real Madrid’li yıldızın menajeri Juan Figer’in yardımcısı Cristian’dan ‘çilek’ bekleyen G.Saray taraftarına müjde: “G.Saray futbolcumuzla kesin olarak ilgileniyor. Kiralık olarak bir seçenek var. Şu an daha fazla detay veremem ama diğer tüm teklifler gibi bu öneriyi de değerlendiriyoruz.”

U ne bir rüya, ne de ortaya atılan asıl sız bir iddia.. İnanması güç ama Kaka gerçekten Aslan olma yolunda.. Gündemi sarsan bu haberin başrolünde transferin en yetkili kişisi var.. Kaka’nın dünyaca ünlü menajeri Juan Figer’in yardımcısı Cristian’dan bahsediyoruz. Bir süredir G.Saray’la flört aşamasında olan menajerin önümüzdeki haftaya kadar İstanbul’a gelip sarı-kırmızılılarla pazarlık masasına oturması bekleniyor.

İŞTE bu sıcak gelişme gündeme bomba gibi düşerken, Cristian’dan transfer söylentilerini doğrulayan bir açıklama geldi. Radyospor’dan Özgür Sancar’a konuşan Cristian, “G.Saray gerçekten Kaka’yla ilgileniyor mu? İstanbul kulübünden kiralık olarak transfer teklifi aldınız mı?” sorusuna, “Evet, G.Saray futbolcumuzla kesin olarak ilgileniyor. Kiralık olarak bir seçenek var. Şu an itibariyle daha fazla detay veremem. Ama G.Saray, Kaka’yı transfer etmek istiyor. Elbette ki G.Saray’ın teklifini de diğer bütün seçenekler gibi değerlendiriyoruz. İstanbul’a gelip gelmeyeceğim konusunu da daha sonra konuşalım. Şu an bir açıklama yapmam doğru olmaz” yanıtını verdi.

MAAŞI YARI YARIYA
MENAJERİN bu açıklaması futbol gündeminin 1 numaralı sırasına yerleşirken, transfer detayları hakkında da birkaç ipucu vermeden geçmeyelim.. Kulislerde kulaktan kulağa konuşulanlara göre G.Saray, Real Madrid’le Kaka’yı 1 yıllığına kiralama konusunda çoktan anlaştı. Hatta Brezilyalı süper yıldızın yıllık ücretinin bir kısmını da İspanyollar karşılayacak.

TRANSFERİN önündeki en büyük engel ise Kaka’nın Türkiye’de oynamaya sıcak bakmaması. Bir süre önce eski takımı Milan’ın da ilgilendiği ancak maddi konularda uzlaşamadığı Kaka için son olarak Avrupa’nın transfer şampiyonu PSG de resmi teklifte bulunmuştu.

Aysal onu mu kastetti?
G.SARAY Başkanı Ünal Aysal geçtiğimiz hafta verdiği bir röportajda, dünyaca ünlü bir futbolcunun kiralanması konusunda büyük bir aşama kaydettiklerini ancak oyuncunun bu transfere sıcak bakmadığını belirtmişti. İşte Aysal’ın ‘Kaka’yı kastetti’ şeklinde yorumlanan o sözleri:

“ÇİLEK, pastayı prezantabl yapan süstür. Bu isim korkutucu olacak, psikolojik faktör olacak. Bunlar pahalı. Kulüp başkanıyla da konuştum, kiralık olarak anlaştım. Ama oyuncu istemiyor. Belki ara sezona yetişir. Bitirebilseydik herkesin morali bozulur, takıma da katkı yapar.”

EN BÜYÜK KOZ PEREZ
DAHA önce Real Madrid’den Hamit’i alan ve bu sayede Los Galacticos’un başkanı Florentino Perez’le sıkı ilişkiler kuran sarı-kırmızılılar İspanyol yetkililerden Kaka’yı ikna etmelerini isteyecekler.

Kaynak; Milliyet.com.tr
Load disqus comments

0 Yorumlarınız