Kasımpaşa'ya İki Dünya Yıldızı



Kasımpaşa, ikinci yarı öncesi harekete geçti. Bursasporlu yıldız Ozan İpek'i renklerine bağlayan Lacivert-Beyazlılar Milan'da forma şansı bulamayan Bakaye Traore, D.Kiev'in golcüsü Artem Milevsky ile de her konuda anlaştı.
Süper Lig’in flaş takımı Kasımpaşa ara transfer dönemi öncesinde çalışmalarını hızlandırdı.

Teknik direktör Şota’nın raporu doğrultusunda temaslara başlayan Kasımpaşalı yöneticiler, Ozan İpek'ten sonra Milan’da forma şansı bulamayan Bakaye Traore ve Dinamo Kiev’in golcüsü Artem Milevsky ile de her konuda anlaşma sağladı. Kalu Uche için gelen teklifleri değerlendirecek olan Kasımpaşa’nın bu transferden elde edilecek parayla yıldızları kadrosuna katacağı öğrenildi. Bu sezon Serie A’da tek lig maçında 54 dakika süre alan Traore, İtalya’da beklentilerin uzağında kalırken, Nancy’den büyük umutlarla Juventus’a imza atmıştı.

Çizme’de forma şansı bulamayan 27 yaşındaki futbolcu için Juventus’la kiralık olarak el sıkışan Kasımpaşa, Kiev’in golcüsünün de işini bitirdi. İstanbul ekibinin el sıkıştığı Milevsky, Dinamo Kiev formasıyla 2009’da Ukrayna’da gol kralı olurken, son dönemde yaşadığı problemler nedeniyle kadroya girmekte sıkıntı yaşıyordu.
Load disqus comments

0 Yorumlarınız