2013 T.C. Ziraat Bankası İş ve Staj Başvuruları Koşulları Tarihleri

Ziraat Bankası Sınav Sonuçları Açıklandı http://nettebuldum.blogspot.com/2012/12/ziraat-bankas-snav-sonuclar-ackland.html

2012-2013 T.C. Zıraat Bankası Staj ve iş başvuruları

2013 Zıraat Bankası sınav sonuşları, Ziraat Bankası Staj ve iş Başvuru koşulları, işçi memur banko görevlisi alımı, Mülakat Sınavı Soruları, mülakat yorumları gibi bilgilere de yer vermeye çalışacağız. Ziraat Bankası 2012-2013 yılı içerisinde 3275 Personel Alacağını duyurdu. Ziraat Bankası Personel Alım İlanı ya da  Eğitim amacı ile branşına uygun staj yeri arayışına giren genç öğrenci arkadaşlarımız için ayrıntılı olarak paylaşmak istediğimiz makalemizde Türkiye’nin en büyük Kamu Bankası Ziraat Bankası‘na yapılacak Staj  ve çalışma başvuruları için yapmanız gerekenleri makalemizin devamında ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz. Ayrıca T.C. Zıraat Bankası 2013 resmi iş ve staj başvuru bilgilerine alt kısımdaki resmi giriş linkinden de ulaşabilirsiniz. Tüm adaylara başarılar dileriz.
Ziraat Bankası Personel Alımı
Kariyerine Finans Sektöründe Devam etmek isteyenler yada kariyerine Finans Sektörü ve Bankacılık ile merhaba demek isteyenler 2012 Yılında Büyümeye ve Personel almaya devam edecek. 2013 Ziraat Bankası Eleman alımları hakkında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz ve bildiklerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Ziraat Bankası Personel Alımları ile ilgili bilgiler sürekli güncellenecektir. Ayrıca Stajyer alımları ve Staj başvuruları hakkında bilgilerede sitemiz yer vereceğiz.
iş arayan arkadaşlar aşağıda vereceğimiz bağlantıyı kullanarak iş başvurunuzu gerçekleştirebilir, bankacılık sektöründe kariyer hedeflerinize ulaşabilirsiniz.
Ziraat Bankasında İşe Alınacak Personelde Aranan Genel Nitelikler ve Özellikler
Türkiye Ziraat Bankası Genel İşe Alım Koşulları’nı  iş başvurusunda bulunan tüm adayların taşıması gerekmektedir. Diğer alım koşulları her bir alım sınavı için ayrıca belirlenmektedir.
Ziraat Bankası eleman ihtiyacı duyduğu konumlara insan kaynakları yönetmenliğinde bulunan şartlara göre eleman alımı yapar. Ziraat Bankasına yapacağınız iş başvurularınızın yazılı olması gerekmektedir. Ziraat Bankasında çalışmak için yazılı sınava girmek ya da mülakata katılmak istiyorsanız öncelikle iş başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. İş başvuru formunu doldurduktan sonra iş başvurusu için gerekli belgeleri de başvuru formu ile birlikte teslim etmelisiniz.
Ziraat Bankası 2012 yılı personel alımıyla ilgili ilanları önümüzdeki günlerde sitemizde bulabilirsiniz.
Ziraat Bankası 2011 yılında 6.000 civarında personel alımı yapmıştır. 2010 yılı net karı 3 Milyar 713 milyon lira olan Ziraat Bankası Türkiye’nin en büyük bankalarından biridir.
Ziraat Bankası iş Başvuruları 17-28 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacak
Sınav Tarihleri ve branşları:
17 Kasım 2012 Cumartesi Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı:
24 Kasım 2012 CumartesiUzman Yardımcısı, Servis Görevlisi, Banko Asistanı:
Başvuru İçin: http://sinav.anadolu.edu.tr/sb/
Ayrıntılı bilgiler Ziraat Bankası resmi web sayfası – İnsan Kaynakları – Duyurular bölümünde bildirilmektedir..
Ziraat Bankası İnsan Kaynakları ve İş Başvuru Sayfası için tıklayınız: Ziraat bankası iş başvurusu yap 2012-2013


kaynak; http://www.ozguncel.com/2013-ziraat-bankasi-staj-ve-is-basvurulari-kosullari.html
Load disqus comments

0 Yorumlarınız