Ufo Ayak ısıtıcı fiyatları, zararları, kullanımı ne kadar yakar?


Ufo Ayak ısıtıcı fiyatları, zararları, kullanımı ne kadar yakar?

Özellikleri

UFO Ayak Isıtıcı’yı, farklı ısı ihtiyaçlarını karşılayabilmek için üç farklı güç kademesinde çalıştırabilirsiniz.

UFO Ayak Isıtıcı, ilk 20 dakikada, en yüksek kademesinden daha fazla güçte (110 Watt) çalışarak, sıcaklığı 10 dakika gibi bir sürede ayaklarınıza ulaştırır.

UFO Ayak Isıtıcı, en yüksek kademesinde bile yalnızca 66 Watt'tan daha az (ort.41 Watt) elektrik tüketir. Cihazı bir ay boyunca, her gün 12 saat kesintisiz kullanmanız durumunda, ödeyeceğiniz maksimum tutar 4 TL’yi geçmeyecektir.

UFO Ayak Isıtıcı, IP44 özelliği sayesinde suya ve katı cisimlere karşı güvenlik altına alınmıştır. Ürünü dış ortamlarda da güvenle kullanabilirsiniz.

UFO Ayak Isıtıcı’nın yüzeyi, (oturarak kullanmanız durumunda) ayaklarınızın rahat edeceği en iyi açıya göre tasarlanmıştır.

UFO Ayak Isıtıcı size en iyi konforu sağlayabilmek için bir elektronik kartla donatılmıştır. Cihazın ayarları bu karta bağlı kontrol panelinden de yapılabilir.

UFO Ayak Isıtıcı’nın uzaktan kumandasıyla, yere eğilmeden cihazın tüm fonksiyonlarını kumanda edebilirsiniz.

UFO Ayak Isıtıcı, IP44 özelliği sayesinde suya ve katı cisimlere karşı güvenlik altına alınmıştır. Ürünü dış ortamlarda da güvenle kullanabilirsiniz.

Kullanım alanları

Restaurant, kafe, eczane, kuaför, market, nalbur ve resepsiyon gibi ısı kaybının çok olduğu yerlerde,
Taş, beton ve bunun gibi ısınması güç zeminlerin kullanıldığı ev ve ofislerde,
Atölye, şantiye, güvenlik kulübesi, konteyner gibi ısınması güç yerlerde,
Elektrik bağlantısı olan her yerde UFO Ayak Isıtıcı ile sağlıklı bir ısınma sağlanabilir.
XPS polistren yalıtım plakası ile cihazın veriminin azalmasına neden olacak ısı kayıpları en aza indirilir.Su ve nemden etkilenmez.
Mekanik dayanımı arttıran yüksek kalitede ahşap kompozit destek plakası aynı zamanda izolasyon vazifesi de görmektedir.
Plastik gövde, ayaklarınızı rahat ettirecek şekilde, en uygun açıyla tasarlanmıştır.Yüksek dayanımlıdır, üzerine çıktığınızda zarar görmeden sizi taşır
Uzaktan kumanda sayesinde cihazınızı eğilmeden istediğiniz sıcaklık seviyesine ayarlayabilir yada açıp kapayabilirsiniz.
NTC Sensör, cihazın üzerinde ayak olup olmaması, cihazın üzerinin örtülü olup olmaması veya dış ortamın çok soğuk olup olmaması gibi değişken durumlarda ayak ısıtıcınızın yüzey sıcaklığının her zaman her bir güç kademesinde sabit sıcaklıkta olmasını sağlar.Cihazınızın olası bir problemde aşırı ısınarak zarar görmesine mani olur.
Çıkarılabilir güç kablosu, ürün kullanılmadığı zaman daha az yer kaplayacak biçimde kaldırılabilmesine ve kablonun olağan dışı durumlarda zarar görmemesinin engellenmesine yardımcı olmaktadır.
Elektronik kartı ve kontrol paneli sayesinde gücü 3 farklı kademeye ayarlanabilir.Elektronik kartındaki yazılımı sayesinde cihazın ilk ısınma süresi kısaltılmıştır.Ayrıca olası bir problemde elektronik kart sesli uyarı vererek kullanıcıyı uyarır.

Faydaları:

Ayakların ısınma.;
Kasların gevşeyip rahatlamasını sağlayarak vücutta dinlenme hissi oluşturur.
Kan dolaşımının hızlanrnasını sağlar. Vücudu alkalize eden oksijen akışıııı üst seviyelere çeken bu olay, vücut direncini artırır.
Çalışmaktan gerilen ve yorulan eklemlerin gevşemesini, soğuğun sebep olduğu roma¬tizma ağrılarının azalrnasını sağlar.
Krampların sebep olduğu şiddetli adet ağrı¬larını, bağırsak ve böbrek satıcılarının ve hazımsızlık sorunlarının giderilmesini sağlar.

Çok yakar mı? ne kadar yakar? elektrik ne kadar yakar?

           2 saat max güç çalışırsa ayda 0,87 TL
4 saat max güç çalışırsa ayda 1,53 TL
6 saat max güç çalışırsa ayda 2,19 TL
8 saat max güç çalışırsa ayda 2,85 TL
               10 saat max güç çalışırsa ayda 3,52 TL

Load disqus comments

0 Yorumlarınız