Vestel 1000 Kişi İş Alımı Başvurusu | Kasım Ayı

Vestel İnsan Kaynakları:
VESTEL'de "Önce İnsan" ilkesi doğrultusunda tüm çalışanlarımıza verimli bir biçimde çalışacakları, ilişkilerin karşılıklı saygıya ve güvene dayandığı bir ortam yaratma çabası içindeyiz. Sürekli gelişim için en önemli unsurun sahip olduğumuz entellektüel sermaye olduğunun bilincindeyiz. VESTEL'i VESTEL yapan, herşeyden çok özveriyle çalışan yüksek nitelikli profesyonel kadrosudur. Amacımız, büyük başarıların altına VESTEL ailesi olarak hep birlikte imzamızı atmak ve şirketimizle birlikte yükselmektir. 

VESTEL'de herkes kendi işinin lideridir; esnek organizasyon yapımız her çalışanın kendi işiyle ilgili konularda sorumluluk almasına ve inisiyatif kullanmasına olanak tanır. İnsan Kaynakları vizyonumuz, bütün VESTEL çalışanlarını yetkilendirerek insan kaynakları alanında birer uzman haline getirmek ve VESTEL'i İnsan Kaynakları departmanlarına ihtiyaç duymadan yürüyecek seviyeye ulaştırmaktır.

Vestel İş Başvurusu Yapmak İçin;

Vestel Şirketler Grubuna yapmak istediğiniz iş başvurularınızı http://www.vestelkariyer.com/ adresinden gerçekleştirebilirsiniz.

Load disqus comments

0 Yorumlarınız