LMFAO Grubu Üyesi Redfoo İzmir Konserinde Soyundu

LMFAO (İZMİR 2012)
LMFAO (İZMİR 2012)
LMFAO (İZMİR 2012)

Parti temalı şarkıları ile tanınan çılgın grup LMFAO, İzmirli hayranlarını coşturdu. Arena'yı sallayan grup unutulmaz bir konsere imza attı. “Sorry for party rocking” (Parti yapıp dağıttığımız için üzgünüz) sloganıyla yola çıkan ve bu slogana bir de albüm yapan LMFAO grubu, önceki gece İzmir'i salladı.

Parti teması içeren müzik tarzlarını “parti rock” olarak tanımlayan LMFAO grubunun İzmir Arena'daki konserine 7 bin kişi katıldı. Hayranları genellikle 18 yaş altı olan grubun konserine birçok genç, anne ve babasıyla birlikte geldi. İzmir konserinden önce İstanbul'da da bir performans gerçekleştiren LMFAO, burada da 14 bin kişiyi coşturmuştu.

Lauren Bennett ile birlikte seslendirdikleri “Party Rock Anthem” isimli parçaları youtube'ta 500 milyon tıklama alarak, rekora imza atan LMFAO, İzmirli hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı.



LMFAO (İZMİR 2012)

LMFAO KİMDİR?

Amerikan elektro pop müzik grubu LMFAO, 2006 yılında Los Angeles'ın zengin mahallesi Pacific Palisades'de kuruldu. Grubun üyeleri Redfoo nickname'ini kullanan Stefan Kendal Gordy ile SkyBlu nickname'li Skyler Husten Gordy'dir. Redfoo, SkyBlu'nun amcasıdır ve müzisyen Berry Gordy'nin de oğludur.

LMFAO (İZMİR 2012)

Grup, 1 Temmuz 200'de iTunes Store'da "Party Rock EP"'yi yayınladı ve 7 Temmuz 2009 tarihinde tam albümünü piyasaya sürdü. Albüm, Billboard 200'de 33. sıraya, ve ABD Dance Chart'ta ise 2. sıraya yerleşti.


Kaynak; Hürriyet.com.tr


Load disqus comments

0 Yorumlarınız