Hilliam Howard Kimdir? Hayatı

William Howard Taft, uzun zamandır tanınmış ailesinin bir evlât, Cincinnati Eylül 15, 1857 doğumlu. Babası, Alphonso Taft, hukuk ve yabancı hizmeti ayrıcalıklı bir kariyeri vardı. Alphonso Taft bir yargıç 1865-72 was, US Secretary of War 1876 (a konum oğlu sonra tutun da), ABD Başsavcısı 1876-77 gelen Bakanı Avusturya-Macaristan 1882-1884, ve Bakanı Rusya arasında 1884-1885. 

Genç Taft Cincinnati olarak, onun ikinci sınıfta bitirdikten Woodward Lisesi katıldı. O aile geleneği takip ve Yale gittim, tekrar salutatorian olarak biten-o şey eğer tutarlı değildir. Daha sonra Cincinnati döndü ve Cincinnati Hukuk Fakültesi, ki bunlar daha sonra University of Cincinnati ile birleştirmek de onun hukuk derecesini aldı. 

William Howard Taft ilk kamu görevi Yardımcısı Hamilton Bölge Savcısı olarak 1881 yılında oldu. Daha sonra, yaş 30, o yargıç olarak üst Mahkemesi Cincinnati on üç yıl, 1890 yılında avukat Genel ABD'nin tayin önce yapmıştı. 

Yasal meslek yılında göktaşı yükselişi devam, Taft Başkanı Benjamin Harrison tarafından yeni oluşturulan Altıncı ABD Devre Yargıtay bir yargıç olarak Cincinnati yılında, yaş 34 at atandı. O mahkemeye 1892-1900 servisi. Aynı zamanda, o da ilk Dekan University of Cincinnati olarak College of Law hizmet (üniversite ile Cincinnati Hukuk Fakültesi birleşmesinden sonra). Onun yargı kariyer olarak, kendi görüş kalitesi için bilinen ve titizlik için. O, "" temyiz kararlarının kadar yazılı olarak büyük memnuniyet buldum. Tutarlı bir bütün halinde Onun yeteneği için mareşal detay iyi temyiz çalışmalarında kendisine hizmet. 

Taft Cincinnati olarak yasal meslek için birçok diğer yollarla katkıda bulunmuştur. Örneğin, o yirmi bir genç avukat sekiz oldu, o da mahkeme isyan ve 1884 ateşi tüm ama bir ses kaybetmişti ülkenin hukuk kütüphanesi için kitap koleksiyonu yeniden sorumluydu. 

William Howard Taft olarak yargı kariyerine yayınlamaya, ama mutlu olurdu eşi Helen Herron (Nellie) Taft, ve belki de tarih, başka planları vardı. 

Taft eşi tarafından Filipinler baş yönetici olarak Başkan William McKinley tarafından randevu kabul etmeye ikna oldu. Onun şarj askeri sivil kuralın hükümet transfer oldu. O 1901-1904 sivil vali olarak hizmet vermiştir. Taft yaygın Filipinler yaptığı iş, yol yapı toprak reformu Sponsorluk olarak, övgü ve dürüst ve etkin bir devlet. Türkiye olarak, Taft bu onun yetenek, bir yönetici bir hukukçu olarak yiğitlik eşit olduğunu gösterdi. 

1901 yılında McKinley's suikast sonra, Theodore Roosevelt ve başkanlığını üstlendi. Roosevelt 1904 yılında Sekreteri Savaş'ın onu adlandırma ile Taft olağanüstü yeteneklerini tanıdı. Bir birincil görevi olan Panama Kanalı, en büyük mühendislik projesi henüz çalıştığınız bir yapı denetleme oldu. Detay Taft tutulabilir de ona hizmet etti. O, savunma bakanlığı yaptığı mümkün yönetimi için ve oldu biraz basın bir hayatım, bu daha sonra ters bir durum övgü aldı. 

Teddy Roosevelt ve Big Bill Taft arkadaşlar, iyi oldu ve Roosevelt, bir sözü yaptırdık (daha sonra) hangi regretted tekrar 1908 çalıştırmak için değil, onun ardılı olarak Taft paylaşın. Taft olan "güven" ve Roosevelt yönetiminin diğer ilerici politikalar busting gerçekleştirmek için söz verdi. Popüler Roosevelt güçlü desteğiyle, o yirmi yedinci President of the United States olmak için Demokrat Parti adayı William Jennings Bryan trounced. 

Ama cumhurbaşkanlığında Taft's balayı süresi kısa oldu. Cumhuriyetçi Parti acı batı progressives arasında olan umut bölünmüş olduğunu Roosevelt reformları sadece bir başlangıç, ve Roosevelt çok ileri gitti sanıyordum doğu muhafazakarlar vardı. 

Başkan Taft, tüm idari yetenek için birleştirmek için siyasi anlayış, ya da en azından, iki fraksiyonları arasında arabuluculuk yok. Onun cumhurbaşkanlığı ve drifted kendi partisi içinde sorun olarak mired oldu onun yapmak değil sorun, ancak onun yeteneğini çözmeye ötesinde. 

Progressives, mosmor olan Payne yaptığı savunma-Aldrich Tarife Yasası, daha çok "güven Roosevelt (Standart Petrol 1911'de dağıtıldı daha" vaka) busting getirerek ona kredi federal çalışanlar için sekiz saatlik gün instituting, başarısız ve destekleyici on altıda bir değişiklik, gelir vergisi (1913 kabul izin). 

Roosevelt ile önceki dostluk appart, algılanan snubs ve yanlış anlamaları iki taraftan ortasında düştü. Aileler, iki erkek arasında iyi günler sırasında bile birbirini severdi hiç. Ve dostluk daha kişisel daha siyasi vardı. Erkekler vardı bu farklı kişilikler bir gerçek samimi dostluk olarak zor olurdu-Roosevelt ve atılgan "büyük resmi" düşünür ve Taft ve nazik ama saklıdır detay kişi. Sonuçta Roosevelt, Taft cumhurbaşkanlığı verilen yaşıyorsanız, bu onun geri olduğunu inanılıyor. 

Bu progressives geri Beyaz Saray 'Teddy Roosevelt istedim. Ne zaman 1912 ve Cumhuriyetçi kongre, onlar bolted ve, veya "Bull Moose" Taraf, Roosevelt destek Progresif oluşturdular muhafazakarlar, renominated Taft, kontrollü. 

Sonra Roosevelt oy aldı, Taft mahkum oldu. Though Roosevelt ve Taft birlikte bir milyon oy üzerinden tarafından Demokrat aday, Woodrow Wilson, outpolled, bu spilt Wilson ezici bir Seçim Koleji zafer verdi. Taft üçüncü, (Vermont ve Utah) sadece iki devlet taşıma geldi. 

Taft cumhurbaşkanlığı, uygar dürüst olarak hatırlanacak ve en yol ortasında. Sonuncusu da çöküş oldu. Bir yana başarılar yukarıda bahsedilen, the Taft yönetiminden birkaç önemli gerçekler onun ilk cumhurbaşkanı otomobil ve büyük küvet vardı vardır. (Taft büyük insan en büyük başkanı eden 6'4 "ve tartma fazla 300 kilo idi.) O Washington Senatörler ve Philadelphia arasında sezonu açacağı bulunan beyzbol yılın ilk adım dışarı atma cumhurbaşkanlığı geleneği başladı Atletizm 14 Nisan 1910 tarihinde. Onun karısı, ilk kadın Helen Herron Taft, Washington DC Japon kiraz ağacı, (3000 kişilik) Japon büyükelçisi karısı ile ilk saplings ekim sorumluydu. 

Sonra Başkanlık, Taft ilk severim, yasa-at Yale hukuk profesörü olarak ilk döndü. O sekiz yıl için, ve hukukun öğretti sonra Cumhurbaşkanı Warren tarafından dokuzuncu Başkanı Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere Harding aday gösterildi. Senato, onu aynı gün bugünkü sık-zahmet onay sürecine kesinlikle bir kontrast doğruladı. O tarihteki tek kişi de Başkan ve Başkanı olacaktı. Başkanı yaptığı yükseklik üzerine, o ilan: "Ben hiç Cumhurbaşkanı olduğunu hatırlamıyorum." 

As Başkanı, Taft görev süresi sabit eser sahne olduğunu ve yargı reformu çabalarını tarafından. Taft gecikme ve verimsizlik, federal mahkeme sisteminde endişe oldu. İlk görevi 1922 yılında Hakimler Kanunu ve güvenli geçiş oldu. Yasa, federal yargının ilk büyük reformu 1789 yılından bu yana oldu. It gecikme ve operasyonlar aerodinamik azaltmak için kullanılan federal mahkemelerin üzerinde Başkanı daha fazla güç-Taft verdi. 

En yasal akademisyenlerin oranı Taft iyi varsa Başkanı muhafazakar olarak. Sivil haklar üzerinde işçi ve hükümet gücü üzerinde "mülkiyet hakları" ile O da genellikle yan. Bu kez genel mahkemeye meslektaşları tarafından zaman Oliver Wendell Holmes, Jr, ve Louis D. Brandeis, kim sık dissented en önemli istisnalar ile gerçekleşti. 

Taft Baş hakimlik en görünür mevcut Yüksek Mahkeme Binası, kendisi için de kulis olduğunu. Önce kendi binası olmak üzere, Yüksek Mahkeme, Capitol olarak ve Justices, hayır ofisleri kalmadan, evlerine gelen çalıştı argümanlar duydum. Ofisleri ile yeni yapı tamamlandı, Taft ölümünden sonra tamamlandı. 

Taft Başkanı olarak 1921-30 kimden, ölümünden kısa bir süre önce, Mart 1930 yılında emekli hizmet. Garip ki, o, sadece iki Başkanları Arlington mezarlığa gömülü biridir. (Diğer John F. Kennedy edilir.) 

Kamu hizmeti ve Taft miras bu gün devam ediyor. William Howard ve Nellie oğlu, Robert A. Taft, "Bay Cumhuriyet, bir ABD'li Senatör Ohio, ve tekrar tekrar Cumhurbaşkanı için Cumhuriyetçi aday istediği oldu. Bir diğer oğlu Charles P. Taft II, Cincinnati belediye başkanı oldu. Robert A. 'in oğlu, Robert Taft, Jr, ABD Temsilciler Meclisi'nin görev ve ardından Senato var. William Howard's torun oğlu, Robert A. Taft II, 1998 yılında Ohio Valisi Başkanlığı'na seçildi.
Load disqus comments

0 Yorumlarınız