Erkekler İçin En İyi 5 Saç Modeli Nedir?

Kaynak; http://www.esquire.com.tr/multimedya/galeri/extra/en-iyi-5-sac-modeli?albumId=44972&page=1



En iyi 5 saç modeli

Berberinize nasıl anlatırsınız?“Sezar modeli” dediğiniz takdirde, berberiniz anlayacaktır.
Fakat…Yalnızca, ince ve uzun bir yüz şekline sahipseniz, bu saç modelini tercih edin. Eğer yuvarlak yüz hatlarınız varsa; berberinizden, saçınızı biraz daha uzun bırakmasını istemelisiniz.
Dikkat edinHer gün duş alabilirsiniz; fakat saçınızı, haftada iki ya da üç kereden fazla şampuanlamayın.







En iyi 5 saç modeli


Berberinize nasıl anlatırsınız?İngilizcede “buzz cut” olarak bilinen bu saç modelini, berberinize Türkçe olarak anlatabilmenizin tek yolu; ondan, saçınızın her iki tarafını iki numarayla, üst kısmını ise üç ya da dört numarayla tıraş etmesini istemeniz olacaktır.
Fakat…Yalnızca güzel bir kafa yapısına sahipseniz, bu saç modelini tercih edin.
Dikkat edinSaçınızı bu şekilde kestirmeye karar verdiyseniz, iki haftada bir, uzayan saçlarınızı tıraş ettirmenizde fayda var.




En iyi 5 saç modeli

Berberinize nasıl anlatırsınız?“Alabros tıraşı” demeniz yeterli olacaktır. Ya da berberiniz, H.R Haldeman’ı tanıyacak kadar yaşlıysa; ona, Haldeman’ın saç modellerinden (Yukarıdaki resme bakın.) istediğinizi de söyleyebilirsiniz.
Fakat…Bize güvenin; bu saç kesimi, büyük burunlu ve sivri bir kafa yapısına sahip olanlarda pek de hoş durmayacaktır.
Dikkat edinEğer saçlarınızın zayıf bir şekilde aşağı doğru sallanmasını istemiyorsanız; saçınıza bir miktar saç şekillendirici sürün.




En iyi 5 saç modeli

Berberinize nasıl anlatırsınız?Ona, saçlarınızı kısa kestirmek istediğinizi ve saçınızın ön kısmının, geri kalanından biraz daha kısa olması gerektiğini söyleyin.
Fakat…Yalnızca ince bir yüz yapısına sahipseniz, bu saç modelini tercih edin. Çünkü bu model, yüzünüzü daha toplu gösterecektir. Ayrıca kıvırcık saçlıysanız ve düz saçlılara özeniyorsanız da bu modeli tercih edebilirsiniz.
Dikkat edinBiraz saç şekillendirici sürerek, saçlarınıza daha güzel bir görünüm katabilirsiniz.






En iyi 5 saç modeli

Berberinize nasıl anlatırsınız?“Asker tıraşı” demeniz yeterli olacaktır. Fakat yine de, berberinizle birlikte, saçınızın; yanlardan, üstten ve arkadan ne kadar kesileceğine karar vermeniz gerekiyor.
Fakat…Yalnızca, güzel yüz hatlarına sahipseniz; diğer bir deyişle yakışıklı bir adamsanız, bu saç modelini tercih edin. Çünkü bu modelle birlikte,saçınız bir hayli kısalacak ve dolayısıyla yüzünüz, daha da ön plana çıkacaktır.
Dikkat edin!
Haftada beş dakikanızı, saçınızı tıraş etmeye ayırın.




Load disqus comments

0 Yorumlarınız