Ekim 2012 KEY Ödemeleri İsim Listesi Sorgulama


kim 2012 Key ödemeleri isim listesiaçıklandı. Yıllardan beri büyük tartışma ve mağduriyet konusu olan key ödemelerinde sorun yaşanmaya devam ediliyor. 8 Ekim 2012 tarihinde açıklanan key ödemeleri isim listesini siz değerli takipçilerimizle paylaşmaya karar verdik. Emlak konut gayrimenkul yatırım ortaklığı anonim şirketinin hazırladığı konut edindirme yardımı hak sahipleri listesinde ismi olan vatandaşlar ilgili kurum ve kuruluşlardan daha önceden yapmış oldukları ödemeleri geri alacaklar.
2012 key ödemeleri listesinden isim sorgulama işlemi TC Kimlik numarası aracılığıyla yapılacak. Henüz kimlik numarası almadıysanız en yakın nüfus müdürlüğüne giderek kimlik numaranızı alabilirsiniz.
Hükme Göre Tespit Edilen Hak Sahipleri Listesi Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı. Sizlerin içerisinde KEY ödemesi olamayan kişilerin olduğunu düşündüğümüz için resmi kurum ve kuruluşlar aracılığıyla paylaşılan sorgulama bağlantısını sizlerle paylaşmak istiyoruz.
Key Ödemeleri İsim Listesi Sorgulama işlemi için GİRİŞ yapınız.
Konut edindirme yardımı listesi öğrenme işlemi sırasında yaşamış olduğunuz sorunları bizlere bildirmeniz durumunda elimizden gelen bilgilendirmeyi yapmaya çalışacağız. Yaptığınız sorgulamalar sonucunda isminiz çıkmıyorsa bu durumu dert etmeyin. Büyük ihtimalle listeye girememiştirsiniz ya da sorgulama sisteminde bir sıkıntı olabilir.
Key ödemelerinin gecikmesinde birçok kişi Ak Parti yönetimini suçlu buluyor. Ancak emin olmalısınız ki Ak Parti yönetimi olmasaydı bu sorun çözülemeyebilinirdi. KEY sorunu AKP öncesinde de var olan bir sorundu ancak çözüm arayışlarına bu dönemde başladı. KEY listesinde ismi olanlara aldıkları meblağyı hayırlı yolda harcamasını temenni ederiz.
Load disqus comments

2 Yorumlarınız