29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Örnek Konuşma


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğretmen konuşması örnekleri konulu makalemize hoş geldiniz. Öncelikle herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun. Bu yazı dizimizde siz değerli takipçilerimizle cumhuriyet bayramında öğretmenlerin yapabileceği konuşma örneklerinden bahsetmek istiyoruz. Öğretmenseniz ve cumhuriyet bayramında konuşma yapacaksanız yazımızın devamından cumhuriyet bayramı konuşması örneğine ulaşabilirsiniz.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Öğretmen Konuşması Örnekleri
Mustafa Kemal Atatürk’ün biz Türk insanına armağanı olan bir devrimin ürünü cumhuriyeti bayram olarak kutlamanın neşe ve heyecanı içerisindeyiz. Kıymetli Öğrenciler. Sizler, Atatürk’ün deyimiyle geleceğin ümidi, ışıklı çiçeklerisiniz. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk “Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkada kalmayacak” sözleri ile işaret ettiği ve Cumhuriyeti emanet ettiği gençlersiniz. Yüreğinizdeki vatan aşkıyla ve aldığınız terbiyeyle Cumhuriyeti daha uzun yıllar ilk günkü gibi canlı tutacağınız inancındayım. Bugünkü gücümüzün temel sebebi cumhuriyettir. Cumhuriyet olgusunu koruduğumuz sürece dünyanın en önemli devletleri arasında yer almaya devam edeceğiz.Cumhuriyet bayramı konuşma metni
Sizlerinde bildiği gibi özellikle Ortadoğu bölgesinde çok karışıklıklar meydana geliyor. Çeşitli etnik kökenleri bünyesinde barındıran ülkemizde karışıklıkların çıkmamasının temel sebebi cumhuriyettir. Uzun yıllar boyunca tüm dünya ülkelerine örnek olan ülkemiz halen bu örnek ülke modelini korumaya devam etmektedir.
Aydınlık geleceğimizi görmenin huzuru içinde herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyor; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Atatürk, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin manevi huzurlarında saygıyla eğilirken, hepinize sevgilerimi ve en iyi dileklerimi sunuyorum.
Sizlerinde bizlerle paylaşmak istediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konuşma metinleriniz varsa bunları bizlerle iletişime geçerek paylaşabilirsiniz. Ne Mutlu Türküm Diyene.
Load disqus comments

0 Yorumlarınız