Hırvat Slaven Bilic Beşiktaş'a Mı Geliyor?

Carlos Carvalhal’in görevine son verildi, 7 maç için Tayfur Havutçu takımın başına geçti, yeni sezon için Hırvat Slaven Bilic ile büyük oranda anlaşma sağlandı 
Geliyor!
Beşiktaş’ta beklenen oldu kısa ve uzun vadeli teknik heyet açılımı yapıldı. Fikret Orman başkanlığında toplanan yeni yönetim, şike sürecinde vekaleten göreve getirilen Carlos Carvalhal’in görevine son verdi. Hizmetlerinden dolayı teşekkür edilen Portekizli teknik adam onuruna bu akşam veda yemeği verilmesi kararlaştırıldı.

Carlos Carvalhal’in yerine sportif direktörlük görevini yürüten Tayfur Havutçu’nun getirilmesine karar verildi... Havutçu, Karabük ve Süper Final maçlarında takımın başında olacak. Sezon sonunda ise teknik direktör konusu yeniden masaya yatırılacak. İlk olarak Tayfur Havutçu ile görüşülecek ancak ön görüşme yapılan Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Slaven Bilic’in yeni sezonda takımın başına geçmesine yüzde 90 gözüyle bakılıyor.

Ancak başkan Fikret Orman’ın yönetici arkadaşlarının onayını almadan böyle bir karara imza atmayacağı da vurgulanıyor. Bilic’in olmaması halinde ise yerli teknik adam olarak da Tayfur Havutçu, Samet Aybaba, Rıza Çalımbay isimleri öne çıkıyor.

HTSPOR / Kartal YİĞİT
Load disqus comments

0 Yorumlarınız