Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Murat Çelikel Kimdir?

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın karşısına aday çıkması beklenmezken sürpriz bir ismin adaylığı herkesi şaşırttı.Murat Çelikel Fenerbahçe başkanlığına aday olacacığını kendi sitesinden duyurdu.

Açıklamada Şöyle denildi:

Kamuoyu bilgilendirme

Değerli Fenerbahçeliler, Kulubumuzun 19-20 Mayıs tarihlerinde yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda Başkan Adayı olarak yer alacağım... 

Fenerbahçe 2000 Derneği, milenyum ile yeni bir asra giren dünyamız ve yeni yüzyılına hazırlnan Fenerbaçemiz'in yarınlarına yön vermek adına kurulmuş bir dernektir. 

Bir dönem Fenerbahçemiz'in başarılarına büyük katkısı bulunan derneğimiz, ne yazık ki son dönemlerde atıl bir durumdaydı. Ben ve ekibim Kasım 2011 tarhinde yapılan kongre ile göreve geldik ve derneğimizi yeniden etkin ve yetkin bir kuruluş aline getirebilmek için çalışmalara başladık.

Benim Başkan olmaktaki ilk amacım derneğimizin etkinliğini yeniden arttırmak, dağılan ve belki de üye olduğunu bile unutan arkadaşlara tekrar kendimizi hatırlatmaktı.

Kısa süre içerisinde bunu da fazlasıyla başardık.

Yeniden düzenlediğimiz lokalimiz ile Fenerbahçe 2000 derneği tekrar eski günlerine dönmeye başladı. Üyelerimiz için bir buluşma mekanı haline geldi.

Yakın zamanda yeni etkinlikler ve projelerimizle de derneğimizin gücünü arttıracak ve sadece üyelerini değil, bütün Feerbahçe camiasını toparlayacak bir yapıya kavuşacağız.

Her Fenerbahçeliyi derneğimizde görmekten memnuniyetg duyacağız

Saygılarımla

Murat ÇELİKEL

Fenerbahçe 2000 Derneği Başkanı


Murat Çelikel Kimdir?


16 Haziran 1964 yılında İstanbul'da doğan Murat Çelikel, Collage Chamville ve Le Rosey'de sürdürdüğü okul hayatının ardından Fransa'da otelcilik eğitimi aldı ve aile şirketlerinin başına geçerek iş yaşamına atıldı. Riva Otelleri, Riva Enerji, CKC şirketlerinin sahibi olan Murat Çelikel, genç yaşlarından itibaren spor camiasının içerisine girdi. Henüz 21 yaşındayken 1985 yılında Fenerbahçe kongre üyesi olan Murat Çelikel, aynı yıl İstanbulspor'da yöneticiliğe başladı. 1986 ve 1987 yıllarında İstanbulspor başkanlığı da yapan Murat Çelikel, 2010 yılında 25 yılını doldurarak Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyesi oldu. Fenerbahçeli'liğini her zaman ön planda tutan Murat Çelikel, bir donem Fenerbahçe 2000 Derneği'nin başkanlığını yapmistir. Evli ve 2 çocuk babası olan Murat Çelikel, İngilizce, Fransızca, Almanca ve Arapça bilmektedir...
Load disqus comments

0 Yorumlarınız