İstanbuldaki En Ucuz Alışveriş Merkezleri ve Adresleri

212 POWER OUTLET
AIRPORT OUTLET
ARMONİPARK
AVANTAJ OUTLET
ASYA PARK OUTLET
AYMERKEZ INLET & OUTLET
BEYMEN SERİ SONU DEFOLU
COLONY OUTLET
DEPOSİTE OUTLET
DIESEL FACTORY OUTLET
İSTANBUL OUTLET PARK
İZMİT OUTLET CENTER
KALE OUTLET CENTER
MUDO GARAGE
OLIVIUM ALIŞVERİŞ MERKEZİ
OPTİMUM OUTLET
STARCITY OUTLET
YARGICI
YKM OUTLET
VIAPORT OUTLET

212 POWER OUTLET
Metro bağlantısı uçuracak
İstanbul’un en yeni outlet merkezlerinden. Bağcılar-İkitelli arasında, Ağustos 2009’da açıldı. Özellikle asimetrik dış görünüşüyle ilgi uyandırıyor. 100’ü aşkın mağaza var. En büyük sorunu, ulaşım. Ancak AVM’nin altında bir metro durağı olacak. Bimeks’in en büyük mağazalarından biri burada. Sezon ürününe de rastlamak mümkün. Mağazalar arasında Cacharel, Damat, Herry, Mudo, Stefanel gibi markalar da var. İndirimler yüzde 30’dan yüzde 80’lere kadar çıkıyor. En üst katında birşeyler atıştırabilir, Playland veya Bowling salonunda stres atabilir veya sinemaya gidebilirsiniz. Her gün 10.00-22.00 arası açık.
Adres: Mahmutbey Merkez Mah. Taşocağı Cad. No:5 Bağcılar
Tel: 444 42 12

AIRPORT OUTLET
Çocuk eğlence merkezi var
Ataköy’de Londra Camping’in yerine yapılan Airport Outlet’te 116 mağaza var. Çocuk eğlence merkezi, sinema, buz pisti, amfitiyatro bulunuyor. Armani, Versace, Fred Perry, Vakko, Sarar, İpekyol, Fabrika, Mudo, İGS, Beymen Business, Dufy, Kiğılı ve So Chic markalardan bazıları. Teknosa, İstanbul Bilişim ve Siemens’in mağazaları da var. Her gün 10.00-22.00 arası açık.
Adres:Londra Asfaltı Kuleli Mevkii E-5 Karayolu üzeri Bakırköy
Tel: 465 85 73

ARMONİPARK
Sezon ürünü de bulunuyor
Sefaköy’deki ArmoniPark’ta, 91 mağaza, 21 restoran, 7 sinema salonu, çocuk oyun alanı, buz pisti ve sergi salonu var. Buradaki fabrika satış mağazalarında az da olsa sezon ürünü bulunuyor. Pierre Cardin, Atasay, İnci, Derimod, Fabrika, Nike, Vestel Teknosa Carrefour, Flo, Tefal, Vestel, Karaca gibi mağazalar var. Her gün 10.00-22.00 arası açık. Hafta içi 35 bin, hafta sonu 65 bin ziyaretçi geliyor. Servisi var.
Adres: Tevfik Bey Mahallesi Halkalı Caddesi No:2 Küçükçekmece Sefaköy
Tel: 425 91 00

ASYA PARK OUTLET
Avrupa Yakası’nın cazibe noktası
Asya Park Outlet Alışveriş Merkezi, Mayıs 2007’de içerisindeki önemli markalarla Ümraniye -Dudullu’da hizmete girdi. Alemdağ Caddesi ile Bostancı Yolu Caddesi’nin kesiştiği noktada yer alan Asya Park Outlet AVM İmes ve Modoko’ya 100 metre uzaklıkta. 33 bin metrekare kapalı alana sahip yedi katlı bir alışveriş merkezi olan Asya Park’ta bir market katı ile seçkin markaların bulunduğu 3 alışveriş katı ve 1 fast food katı yer alıyor. Diğer katlarda otopark alanı mevcut. Bölge halkına yaşam merkezi olarak hizmet veren Asya Park, outlet mağazaları, restoranları, çocuk oyun alanı, eğlenceli aktiviteleri, sergileri ve özel organizasyonlarıyla Ümraniye’nin çehresini değiştiriyor. Seçkin markaların yanı sıra hizmet sektörüne ilişkin firmalarında yer aldığı alışveriş merkezinde; oto yıkamadan kuaföre ve teknolojiye aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. 10:00-22:00 saatleri arası açık.
Adres: Bostancı Yolu No:1 Yukarı Dudullu Ümraniye
Tel: (216) 540 02 00

AVANTAJ OUTLET ALIŞVERİŞ MERKEZİ
İstanbul’dan müşterisi var
Çorlu’daki Avantaj Outlet Alışveriş Merkezi Çorlu-Çerkezköy Yolu üzerinde 3’üncü kilometrede 2 bin metrekare kapalı alanda hizmet veriyor. 1997’de açılan alışveriş merkezinde 30 mağaza var. Çocuk oyun alanı ve iki restoranın yanı sıra yaz aylarında disko-barda eğlenmek mümkün. Toplam 2 bin araç alan üç otoparkı bulunan merkez, saat 10.00 ile 22.00 arasında açık. Çorlu’dan saat 13.30 ile 22.00 arasında saat başı ücretsiz servisi var. Yıllık ziyaretçi sayısı bir milyon kişiyi bulan alışveriş merkezindeki mağazalarda kredi kartı geçiyor ve taksit sistemi uygulanıyor.
Adres: Çorlu Çerkezköy Yolu 3. kilometre.
Tel: (282) 676 44 06

AYMERKEZ INLET & OUTLET
Butik tarzı servis Aymerkez’de
Türkiye’nin ilk inlet&outlet alışveriş merekezleinden Aymerkez, Büyükçekmece’de E-5 karayolu üzerinde. 2002 Ağustos ayında açılan Aymerkez, 24 bin m2 kapalı alanda seçkin ürün gruplarını ziyaretçilerine sunuyor. Aymerkez, bir alışveriş merkezi olmasına karşın, butik tarzı servis anlayışı ve müşteri sorunlarına yüksek duyarlılıkla çözüm getirme prensibiyle ön plana çıkan bir anlayışa sahip. Alışveriş merkezi günün moda ve çizgilerini ziyaretçilerine yansıtırken, beraberinde sezon sonu ürünlerle farklı gelir grubundaki insanlara hizmet veriyor. Türkiye’de fabrika satış mağazalarında büyük oranda taksitli satış olanağı sunulmamakta, sunulan mağazalarda ise en fazla 2 ya da 3 taksit yapılıyor. Bu tür satışların nakit ihtiyacını gidermeye dönük yapılması, taksit sayısının düşük tutulmasına neden oluyor. Aymerkez, bu açıdan inlet&outlet konseptinde 6 taksit avantajını sunan ilk alışveriş merkezi özelliğini taşıyor.
Adres: E-5 Karayolu üzeri. No:69 Büyükçekmece
Telefon: 863 30 30

BEYMEN SERİ SONU DEFOLU
Tüm Beymen ürünleri ucuza
BSSD’nin anlamı Beymen Seri Sonu Defolu. Yenibosna’daki 900 metrekarelik mağazasının bir şubesi de Maltepe sahilyolunda. Beymen ürünlerini, sezon fiyatlarının üçte, hatta dörtte biri fiyatlarla satan BSSD’de Beymen ve Beymen Club ürünlerinin yanı sıra Prada, Versace gibi farklı markaları bulmak da mümkün. Mağaza hafta içi ve cumartesi 09.30-18.30, pazar günleri ise 10.30-19.30 saatleri arasında hizmete açık. Kadın ve erkek giysilerin yanı sıra ayakkabı, çanta, aksesuvar, kemer, kravat da bulmak mümkün. Değişen taksit oranlarıyla, tüm kredi kartları geçerli. Maslak’taki Boyner Mağazaları ile ve İzmit’teki Bayraktar Outlet Center’daki mağazalarında da outlet ürünler satılıyor.
Adres: Yenibosna Değirmenbahçe Cad. Merkez Mahallesi 34/2
Tel: 552 32 00

COLONY OUTLET
Tüm günün keyfini çıkarın
Colony yerli ve yabancı en kaliteli markaları, ihraç fazlası, seri ya da sezon sonu ürünleri açtıkları outlet mağazalarında tüketiciyle buluşturuyor. Colony Outlet ve Yaşam Merkezi, dekorasyonundan ışıklandırmasına kadar her ayrıntıda müşterisinin rahatını düşünerek hareket etmiş. Giyimden beyaz eşyaya, teknolojiden aksesuvara kadar aradığınız her türlü ürünü hem en kaliteli hem de ucuza bulabileceğinizi Colony, tüketicilerin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. E-5 üzeri Florya sapağında bulunan Colony’e ulaşım da çok rahat. Colony’den Avcılar, Halkalı, Florya ve Küçükçekmece’ye ücretsiz servis var. Colony size mutlu bir alışverişin yanı sıra eğlenceyi de vaat ediyor. Birbirinden renkli etkinlikler, konserler ve söyleşiler Colony müşterilerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Colony’ye gelin sadece hesaplı bir alışverişin değil, tüm günün keyfini çıkarın.
Adres: E-5 Londra Asfaltı. Florya Kavşağı Florya
Telefon: 580 45 75

DEPOSİTE
Spor salonu gözde
Şubat 2008’de İkitelli’de açılan merkezde 12 restoran, spor salonu (Life GYM) ve 110 mağaza var. Az sayıda da olsa sezon ürünü bulunuyor. YKM, Mango, Beymen, Roman, Koton, Kiğılı, Teknosa, Tekzen, Samsung, Boyner, Opmar Optik ve LC Waikiki gibi markaların ürünleri satılıyor. Haftada 100 bin ziyaretçi geliyor. Servisleri var. Her gün 10.00-22.00 arası açık.
Adres: Atatürk Bulvarı Giyim Sanatkarları Sitesi O.S.B İkitelli
Tel: 671 67 30

DIESEL FACTORY OUTLET
Çoraptan pantolono tüm ürünleri burada
E-5 Bostancı Kavşağı’ndaki Diesel Factory Outlet’de bu ünlü markanın çoraptan ayakkabıya, pantolondan iç çamaşırına kadar tüm ürünlerini indirimli fiyatlarla bulabilirsiniz. Sokak modasının öncülerinden, gençlerin gözdesi Diesel’in şık mağazalardaki ürünlerini pahalı bulanlar buraya gidebilir. 4 bin 500 m2’lik mağaza haftanın yedi günü 09.30-20.00 arasında hizmet veriyor. Tüm kredi kartları geçiyor ve taksit yapılıyor.
Adres: Bostancı Kavşağı Kartal Sok. No:5
Tel: (216) 573 02 69-71

İSTANBUL OUTLET PARK
Dünya markalarının adresi
Beylikdüzü İstanbul Outlet Park’ta YKM, Calvin Klein, Puma, Sarar, Morgan, Elle, Shoe&Me ve Camel gibi pek çok markayı bulmak mümkün. Mağazaların çoğunda seri sonu ve geçmiş sezon ürünleri indirimli satılıyor. Kimi mağazadan bu sezonun ürünlerini bile indirimli fiyatlarla alabilirsiniz. İstanbul Outlet Park; E5 Karayolu üzerinde, Avcılar, Büyükçekmece ve Beylikdüzü’nün kesişme noktasında. Olivium’dan sonra ikinci büyük outlet alışveriş merkezi. 56 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulu. İçindeki 102 mağazada, pek çok markanın seri sonu ve yeni sezon ürünleri bulunuyor. 11 katlı binanın altı katı alışveriş merkezi, bir katı 450 araç kapasiteli kapalı otopark olarak hizmet veriyor. Kasım sonu hizmete giren İstanbul Outlet Park’ta pet shop’tan kuaföre, giyimden çocuk eğlence merkezine kadar pek çok alternatifi birarada bulmak mümkün. İstanbul Outlet Park’ın en üst katında, alışverişten sıkılan çocukların eğlenebilmesi için çeşitli ünitelerin bulunduğu bir eğlence merkezi var. Çocuk ve bebek mağazaları da bu katta bulunuyor. Disney, Joy’s Polo, B&G Kids, Rodi Kids çocuklara yönelik mağazalar. Oyuncak mağazalarında ürünler piyasaya göre yüzde 30 daha ucuz.
Adres: Cumhuriyet Mah. E-5 Karayolu Firuze Sok. Büyükçekmece
Tel: 872 22 00

İZMİT OUTLET CENTER
İstanbul’a saat başı servis
İzmit Outlet Center, birçok ünlü markanın fabrika satış mağazalarının bir çatı altında toplandığı bir merkez. Hem İstanbul’dan hem de İzmit’ten yılda 650 bin kişi ziyaret ediyor. 1997’de açıldı ve en eski outletlerden. Altınyıldız, Atasay, Bosch, Camper, Chanel, Derimod, Docker’s, Mavi Jeans, Gucci ve Vakko gibi 200 markanın satıldığı 45 fabrika satış mağazası var. Her yıl düzenlenen Ucuzluk Panayırı da çok meşhur. Sezonda 100 lira olan ürünü, 10 liraya alabilmek mümkün. Otoparkı 2 bin 500 araç alıyor. İzmit Outlet Center, yüzde 50 müşterisi İstanbul’dan olmak üzere, Bursa, Adapazarı, Bolu ve Ankara’dan gelen müşterilerine keyifli bir alışveriş ortamında dopdolu bir gün geçirme olağını sunuyor. Kışları 10.00-22.00, yazları 10.00-23.00 arası açık. 30 kişi ve üstü gruplar için İzmit, Sakarya ve İstanbul’dan özel servis de kaldırılıyor.
Adres: Sefa Sirmen Outlet Center (Eski Gölcük Yolu) 41040 İzmit
Tel: (262) 335 31 70

KALE OUTLET CENTER
Servisi de mevcut
2007’de AVM olarak açılıp 2008’de outlete dönen Kale Outlet Center, 7 blok ve 8 kattan oluşuyor. 120 mağazası var. Benetton, Derimod, Adidas, Defacto, Nike, Flo buradaki markalardan bazıları. En üst katta gondol ve çarpışan oto gibi oyun üniteleri bulunuyor. Servisleri var. Her gün 10.00-22.00 arası açık. Hafta içi 16 bin, haftasonu 35 bin ziyaretçi geliyor.
Adres: Güven Mah. Eski Londra Asfaltı No: 89 Mehmet Akif Kavşağı Yanı Güngören
Tel: 502 90 40

MUDO GARAGE
Sezon ürünlerini de bulabileceğiniz adres
Maslak’taki Mudo Garage, Mudo’nun birkaç yıl önce açtığı ve büyük başarı kazanan ucuzluk mağazası. Burada sezon sonu ürünlerin yanı sıra sezon ürünlerinin bazıları da yüzde 40 indirimle tüketiciye sunuluyor. Saat 11.00-20.00 arasında hizmet veren mağazada Mavi, Converse, Stone, New Form gibi markaların ürünlerini bulmak da mümkün. Tüm kredi kartları geçiyor. Mudo’nun Mecidiyeköy, Kadıköy, Olivium ve İzmit’te de outlet mağazaları bulunuyor. Olivium’daki mağazasında giysinin yanı sıra ev eşyaları da bulmak mümkün. En çok seçeneğin olduğu adres ise Kadıköy.
Adres: Eski Büyükdere Caddesi, Giz 2000 Plaza No: 7 Maslak
Tel: 290 63 93

OLIVIUM ALIŞVERİŞ MERKEZİ
İstanbul’un en eski outleti
Altı katın dördü alışveriş, ikisi otopark olarak hizmet veriyor, 140 mağazasıyla en büyük merkezlerden. Nisan 2000’de kuruldu. Zeytinburnu’ndaki AVM, bölgenin de kalkınmasını sağladı. Hafta sonları ziyaretçi akınına uğruyor. Özellikle Mudo, Desa, Hotiç, Mango, Park Bravo, Cacharel ve Damat; her gün yüzlerce müşteri ağırlıyor. Onlarca Yılın AVM’si ödülü var. Her yaşa hitap eden zengin mağaza karmasıyla Olivium, keyifli olduğu kadar ekonomik alışveriş olanağı sunuyor. Eğlence ve kültür merkezi haline gelen Olivium, kampanya ve aktiviteleriyle de kültürel, sanatsal ve sosyal sorumluluklara imza atıyor. Latince zeytinlik anlamına gelen Olivium, yapısal özelliklerinin dışında çevreye de saygılı. Tarihi çevreyle köprü kuran mimari tasarımı, çevre düzenlemeleri, rahat ve konforlu bir yaşam ortamı sunuyor. Buradaki mağazaların çoğunu fabrika satış mağazaları oluşturuyor, az sayıda da olsa sezon ürünü bulunabiliyor. 21 farklı kafe ve restoranla alışverişin yorgunluğunu atabilirsiniz. 1000 araçlık ücretsiz otoparkı, park sıkıntısını ortadan kaldırıyor. İndirimler, sezonuna göre yüzde 90’ları bile görüyor. Az sayıda sezon ürünü de bulmak mümkün. Ayrıca Olivium, Türkiye’nin en yüksek tırmanış duvarına da sahip. Her gün 10.00-22.00 arası gidebilirsiniz.
Adres: Muammer Aksoy Cd. 1/1 Zeytinburnu
Tel: 547 74 53

OPTİMUM
Avrupa’dan ödüllü
Yenisahra’da E-5 Karayolu üzerinde. 170 civarında mağazası var. Benetton, Dagi, Diesel, Beymen, Vakko ve Replay bunlardan bazıları. Geniş bir restoran-kafe seçeneği, buz pisti ve sinema da AVM’nin içinde. Yılda 15 milyon kişi Optimum’u tıka basa dolduruyor. Yüzde 70 sezon sonu, yüzde 30 sezon ürünü satılıyor. Optimum İstanbul, Avrupa AVM’ler 2010 Ödülü’ne layık görüldü. 10.00’dan 22.00’ye her gün açık ve servis hizmeti de var.
Adres: İstiklal Sok. 10/4 Yenisahra Kadıköy
Tel: (216) 664 14 14

STARCITY
200’e yakın mağaza
2010 Nisan’ında açılan outlet, kısa sürede alışveriş meraklılarının gözdesi oldu. 200’e yakın mağaza var. En üst katı sinema, yemek ve playland’dan oluşuyor. Toplam dört katı var. Otoparkının araç kapasitesi yaklaşık 1700. Sezon ürünü az sayıda mevcut. İndirimler burada da yüzde 80’leri buluyor. Beymen Seri Sonu Design, Mango, Adidas, Mudo, Kiğılı ve Teknosa en çok ilgi görenler arasında. Birçok markanın en büyük outlet mağazası burada. Sık sık alışveriş yapa ziyaretçilerine çeşitli ödüller dağıtıyor. Starcity Outlet, haftanın her günü 10.00-22.00 arası açık.
Adres: Köyaltı Mevkii Merkez Mahallesi Değirmenbahçe Caddesi (Altınyıldız Fabrikası Karşısı) Kavak Sokak No:2 Yenibosna
Tel: 603 40 40

VIAPORT
Ünlü markaların adresi
2008’de İstanbul Pendik-Kurtköy’de kurulan outlet, 225 bin metrekarelik alana yayılıyor. İçinde tam 175 mağaza var. Vakko, Beymen, Samsonite, Hotiç ve Network en çok ziyaret edilenler arasında. Kapalıçarşı’yı andıran bedesten bölümünde kuyumcu, Malatya Pazarı, deri, saat, mutfak ve ev eşyası mağazaları bulunuyor. AVM’nin içinde Via Hotel ve Anadolu Yakası’nın ilk kongre merkezi de yer alıyor. Ayda ortalama 1,5 milyon ziyaretçisi var. Karting’den gölete, lunaparktan pony club’a yok yok. Üst katta, fast food’dan Türk mutfağına onlarca kafe-restoran hizmet veriyor. İster yüzde 80’i bulan indirimlerden yararlanın, ister aktivitelere katılın. Müdavimleri, beğendikleri giysilerin her bedenini bulabildiklerini söylüyor. Beş boyutlu sinemasının önünden kuyruk eksik olmuyor. Dünyanın ve Türkiye’nin ünlü markalarını barındıran Viaport’u farklı kılan en önemli özelliklerden biri ise bölgesel bir alışveriş merkezi olmayarak tasarımından marka seçimine her şeyi “Türkiye’nin Outlet’i” olmak üzerine kurgulanmış olması. Her gün 10.00-22.00 arası açık.
Adres: Yenişehir Mah. Dedepaşa Cad. No: 2 Pendik
Tel: (216) 696 10 01

YARGICI
Hem outlet hem sezon
Yargıcı’nın Bahariye ve Mecidiyeköy Profilo Alışveriş Merkezi’ndebirer outlet mağazası bulunuyor. Outlet mağazalarında özel outlet koleksiyonun yanı sıra normal sezon ürünleri de sezon fiyatlarıyla satılıyor. Böylece outlet mağazasına giden bir müşteri hem outlet koleksiyonunu hem de normal koleksiyonu görüp karşılaştırma fırsatını da yakalamış oluyor. Bahariye ve Profilo AVM’de bulunan her iki outlet mağazasında da hem bayan hem de erkek pantolondan gömleğe, trikodan kabana kadar birçok ürünü bulabilmek mümkün.
Adres: Profilo Alışveriş Merkezi Cemal Sahir Cad. Mecidiyeköy No: 125
Tel: (216) 05 96 – 97 Bahariye Cad. 80/2 Kadıköy
Tel: (216) 418 21 45-46

YKM OUTLET
Uygun fiyatla alışveriş
İstanbul Outlet Park’taki YKM Outlet Mağazası, her zevke hitap eden ürünler ve ünlü markalarla ailenizin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. YKM Outlet’te bulunan kadın, erkek, çocuk, spor giyim, ayakkabı, çanta, seyahat, aksesuar, kozmetik ve ev dekorasyonu reyonlarından bütçenize uygun fiyatlarla alışveriş fırsatı yakalayabilirsiniz. YKM’nin ayrıca Büyükdere Caddesi No: 21’deki Outlet Mağazası’nda da her zevke hitap eden ürünler ve ünlü markalarla kadın, erkek, çocuk, spor giyim, ayakkabı, çanta, seyahat, aksesuar, kozmetik ve ev dekorasyonu reyonlarından bütçenize uygun fiyatlarla alışveriş fırsatı sunuluyor.
Adres: İstanbul Outlet Park E-5 Karayolu üzeri, Beylikdüzü

Adres: Eski Londra Asfaltı Bağlar Mevkii Cad. No: 2 Colony AVM Gültepe Mh. Sefaköy Küçükçekmece.
Load disqus comments

0 Yorumlarınız