Meghan Trainor Kimdir?


Meghan Trainor'ın tam adı Meghan Elizabeth Trainor. 22 Aralık 1993 yılında ABD'de  Massachusetts'de dünyaya gelmiştir.. Annesi Kelli Trainor, babası Gary Trainor'dır.  Ryan ve Justin isimli iki erkek kardeşi var. Meghan 11 yaşından beri şarkı yazıyor bunun sebebi ailesinin müzik kökenli olması.İlk şarkısını 13 yaşındayken yazan Meghan'a ailesi daha sonrası bir bilgisayar hediye etmiştir ki şarkıları daha rahat üretebilsin diye. .. Çocukluğunu Nantucket Adasında geçiren genç şarkıcı daha sonra ailesi ile birlikte Cape Cod'a yerleşmiştir.


Meghan, 4 yıl boyunca Island Fusion isimli grupta çaldı. Solo ve geri vokal yaptı ayrıca performanslarında klavye, gitar, perküsyon gibi müzik aletleriyle ilgilendi.. 


2011 yılında kendi yazdığı şarkılardan oluşan "I'll Sing With You" isimli bir albüm yayınladı ama aradığı ilgiyi göremedi. 17 yaşındayken Durango Songwriters Expo'ya katıldı ve NRBQ'dan  Al Anderson onu  Big Yellow Dog Music'den Carla Wallace'la tanıştırdı. Lisesi devam ederken 18. yaş gününden sonra Big Yellow Dog ile şarkı yazarı olarak anlaşma imzaladı. 19 yaşında geldiğinde ise Nashville taşınarak orada yaşamaya başladı.


Yazmak için Los Angeles, Kalifornia, New York City, New York ve Nashville, Tennessee gibi ülkeleri gezmeye gitti. Meghan Trainor gezilerinin birinde Grammy adaylarını belirleyen yapımcı Kevin Kadish ile tanıştı ve onunla bir şarkı yazdı. İkili 2014 yılında birlikte "All About That Bass" şarkısını yazdı ve sonra birçok şarkıcının ilgilisi çeker diye yayın şirketlerine gönderdiler. Şarkının demosunu dinleyen Epic Record'ın CEO'su LA Reid, Meghan Trainor ile solo albüm için anlaşma imzaladı.

Load disqus comments

0 Yorumlarınız