Cinayet Dizisi Konusu, Oyuncu Kadrosu

CİNAYET DİZİSİ KONUSU
Bir gün uyanırsınız ve hayatınız birdenbire tersine döner... Mutlu bir aileniz vardır, biricik çocuğunuzun sırlarla dolu ölüm haberi gelir, dünya başınıza yıkılır... Başarılı bir politikacısınız, belediye başkanlığına doğru koşarken isminiz bir cinayete karışır... Hayatınızı değiştirme arifesinde bir komisersiniz, her şeyi ardınızda bırakıp daha güzel bir hayata adımlayacağınız gün, çözmeniz gereken bir cinayetle karşı karşıya kalırsınız, suçluyu bulmadan gidemeyeceğinizi bilirsiniz... Gencecik ve hayat dolu bir genç kızsınız, yarınlara umutla bakarken birdenbire gözleriniz sonsuza dek karanlığa gömülür, öldürülürsünüz. Kader ağlarını öyle bir örer ki hayatınız hiç ummadığınız bir şekilde değişiverir... Peki kötü kimdir? Kader mi?
Cinayet, gizemli bir cinayeti çözme hikayesidir. Değişen hayatların, değişen şehirlerin ve değişen insanların hikayesidir.


DİZİNİN OYUNCU KADROSU

Yapım        : Akbel-Adam Film
Yapımcı        : Cansu Akbel – Tarkan Karlıdağ
Yönetmen        : Sadullah Şentürk
Genel Yönetmen    : Serdar Akar
Senaryo        : Gülden Çakır – Sema Ali Erol
Görüntü Yönetmeni : Ferhan Akgün
Sanat Yönetmeni        : Yavuz Fazlıoğlu
Müzik                : Frans Bak
Jenerik Müziği        : Frans Bak
Oyuncular            : Nurgül Yeşilçay (Zehra Kaya), Engin Altan Düzyatan (Yılmaz Seyhan), Uğur Polat (Aslan Kocatepe), Şükran Ovalı (Umay Abalı), Ahmet Mümtaz Taylan (Tahir Borova), Goncagül Sunar (Meryem Borova), Tansu Biçer (Kadir Borova), Orhan Aydın (Hüseyin Biçer), Murat Garipağaoğlu (Nurettin Akbaş), Alicia Kapudağ (Gonca Borova), Saydam Yeniay (Eser), Funda Postacı (Muazzez), Ayşe Tunaboylu (Ramize), Can Kolukısa (İsa), Zafer Diper (Haşmet), Boran Bağcı (Kaan), Ece Özkici (Ayla Akgün), Volkan Ünal (Mehmet Ali), Yağızkan Dikmen (Musa), Hidayet Erdinç (Sadettin), Deniz Özmen (Ali Toros), Bahar Kolkıran (Leyla), Erdi Bolat (Ozan) 
Load disqus comments

0 Yorumlarınız