2013 Türkiye İş Bankası Sınavı Detayları , Başvuru Şartları

Bankamızın İstanbul’da bulunan Şubeleri ve Genel Müdürlük Bölümlerinde Memur olarak görevlendirilecek çalışma arkadaşlarımızı seçmek üzere, 8 Temmuz 2013 Pazartesi ve izleyen günlerde Memur Alım Sınavı düzenlenecektir.
Sınava başvurular 2 Temmuz Salı günü saat 10:00’a kadar kabul edilecektir.
İş Başvuru Formu eksiksiz olarak doldurulduktan sonra, formun “Sınava Başvur” bölümü aracılığı ile sınav başvurusu yapılması gerekmektedir. Sistem, sadece aşağıda yer verilen başvuru koşullarını taşıyan adayların başvurusuna  imkan vermektedir. Bu nedenle başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle bu koşullara uygunluklarını kontrol etmeleri yararlı olacaktır. Sınava başvuruda bulunan adaylardan sadece uygun bulunanlara sınav daveti gönderilecektir.
Sınav sürecinde adaylarımızla sağlıklı biçimde iletişime geçilebilmesi için başta e-posta adresi olmak üzere iletişim bilgilerinin güncel tutulması önem taşımaktadır.
Başvuru yaparken kendileri hakkında gerçek dışı bilgiler veren adaylar, söz konusu durumun alım sürecinin hangi aşamasında fark edildiğine bakılmaksızın süreç dışında bırakılacaklardır.
Sınav Yöntemi
Sınavın ilk aşaması Genel Yetenek Testi’dir. Genel Yetenek Testi sonucunda uygun bulunan adaylar sınavın diğer aşamalarına davet edilecektir.
Sınav Yeri
Alım sürecinin bütün aşamaları İstanbul'da gerçekleştirilecektir.
Sınav Tarihi

Yazılı sınav 8 Temmuz 2013 Pazartesi ve izleyen günlerde  yapılacaktır.
Sınav Davetleri
Sınav ile ilgili tüm davet ve duyurular 4 Temmuz 2013 Perşembe günü saat 18:00 den itibaren İş Başvuru Formunda yer alan Başvuru Durum Takip alanından yapılacaktır. Bu tarihten itibaren Başvuru Durum Takip alanının kontrol edilmesi önem taşımaktadır.
Belge Hazırlama
İşe alım süreci sonucunda uygun bulunan adaylara, Bankamız ihtiyaçları doğrultusunda görev teklifi yapılarak, işe alım aşamasının bir parçası olan belge hazırlama süreci başlatılacaktır. Bu belgeler üzerinden yapılacak değerlendirme sonucunda uygun bulunan adayların işe alımı gerçekleşecektir.
Başvuru Koşulları
*Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
* 08.07.1983 ve sonrasında doğmuş olmak
*İstanbul'da ikamet ediyor olmak www.kpsscafe.com
*Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak        
*Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak
*Erkek adaylar için eylemli askerlik görevini tamamlamış olmak ya da en erken 30 Kasım 2014 tarihine kadar tecilli ya da muaf olmak,
*Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, (İşe alım aşamasında tam teşekküllü Devlet Hastanesinden alınacak Sağlık Kurulu Raporu ile belgelenecektir.)
*Bankamızın daha önce düzenlediği Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarından herhangi birinin mülakat veya değerlendirme merkezi aşamasında başarısız sayılmamış olmak

 * 08.07.2013 itibariyle Üniversitelerin, 4 yıllık eğitim veren aşağıdaki bölümlerinden mezun olmak (Aşağıda belirtilen ilgili bölümlerin yetkili makamlarca tanınmış, yabancı ülkelerdeki eşitlerinden mezun olup bu durumu belgeleyebilen adayların da başvuruları kabul edilmektedir.)
Load disqus comments

0 Yorumlarınız