Onur Utku Torun Kimdir? Polis Copuyla Bacağı Kıralan Öğrenci


Giresun’da geçen Cumartesi günü oynanan Türkiye Basketbol İkinci Ligi yarı final maçının ardından çıkan olaylarda polisin coplu müdahalesi ile bacağı kırılan 14 yaşındaki ortaokul öğrencisi Onur Utku Torun ameliyat oldu, sağ bacağına platin takıldı. Olaya tepki gösteren aile polislerden şikayetçi oldu.

Oğlu Onur’un Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’nde ameliyat geçirdiğini ve diz kapağı üzerinden kırılan sağ bacağına platin takıldığını belirten Aydın Torun, "Doktorlar iki ay içinde toparlanacağını söylediler. 15 gün sonra özel izin alarak SBS’ye girmesini sağlayacağız. Psikolojik olarak da çok etkilendi. Çok üzücü bir olay yaşadık. Olayın sonuna kadar takipçisi olacağız" dedi. Oğlunun polislere taş atan ve tepki gösteren grupların içinde olmamasına rağmen coplandığını kaydeden Aydın Torun, şunları söyledi:

"Oğlum o grupların içinde yoktu. Zaten kamera kayıtlarında da anlaşılacak. Şikayet dilekçemizi verdik. Bu işi yapan sorumsuzlardan şikayetçiyim. Polisin yere düştükten sonra çocuklara vurması, vahşetin boyutunu gösteriyor. 13- 14 yaşındaki bir çocuğa düşmana saldırır gibi saldırmak hangi zihniyetin göstergesi merak ediyorum. Bu işin peşini bırakmayacağız."

Load disqus comments

0 Yorumlarınız