İzmirli Avukat Tuba Aksu Kimdir?


izmir'li avukat Tuba Aksu, İstanbul konserinde "Türk kızları ter kokuyor" diyen şımarık şarkıcı Justin Bieber hakkında suç duyurusunda bulundu.

Justin Bieber'ın ifadelerinin aşağılayıcı olduğunu vurguladı.

Avukat Tuba Aksu, İstanbul konserinden sonra Twitter'daki hesabına "Türk kızları ter kokuyor" yazdığı iddia edilen Justin Bieber hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bugün gazetesinin haberine göre; Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber, İstanbul'daki konser sonrası "İnanılmaz gece için Türk kızlarına teşekkür ederim.

Fakat aynı şeyi ter kokuları için söyleyemeyeceğim" şeklindeki paylaşımın Türk milletini aşağılayıcı nitelikte olduğunu savundu.

JUSTIN'İN AĞIR SALDIRISI

Dilekçesinde, ünlü sanatçının tavrının kendisine gösterilen değerin karşısında büyük bir şımarıklık olduğunu belirten Aksu, Justin Bieber'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ilgili daha sonra yapılan spekülasyonların da netleşmediğini söyeldi.

Aksu, "Basında, Tweetin İncisözlük yazarları tarafından photoshop ile yapılmış bir aldatmaca olduğu şeklinde haberler çıktı.

Ancak konu bu şekilde geçiştirilemez. Çünkü yetkili ağızlardan net bir açıklama ya da yalanlama yapılamdı.

Yapılan paylaşım Türk kızlarının kişilik haklarına ve Türk milletinin saygınlığına yapılmış ağır bir saldırıdır" diye konuştu.

Load disqus comments

0 Yorumlarınız