Mehmet Cem Yenişehirlioğlu Kimdir? Ellerinden Su Akan Adam


Mehmet Cem Yenişehirlioğlu Ellerinden Su Akıttı

Ülke TV'de yayınlanan Sıradışı isimli programda ilginç anlar yaşandı. Mühendis olan Mehmet Cem Yenişehirlioğlu ayakkabılarını çıkartıyor ve ellerinden su akmaya başlıyor. Programda olanlar ve ekranları başında izleyenler bu olanlara anlam veremedi. Mehmet Cem Yenişehirlioğlu beyin gücünü kullandığını belirtti.

Tek Bir Saç Teliniz Daha Dökülmesin... Bakın Ne ile 
 
Doktor Suat Arusan'ın da katıldığı "Hapı Yuttuk Mu" başlıklı programda sağlık konuları masaya yatırıldı.
 
Turgay Güler'in moderatörlüğünde yayınlanan programda Uzman Doktor Suat Arusan'ın yanı sıra ellerinden şakır şakır su akıtan biri vardı..
 
ELLERİNDEN SU AKIYOR
Jeoloji Mühendisi Mehmet Cem Yenişehirlioğlu, kendi deyimiyle "beyin gücünü" kullanarak istediği zaman ellerinden su akıtabiliyor.
 
KONUKLARIN AKLINI BAŞINDAN ALDI
Gecenin en ilginç konuğu olarak programa katılan Yenişehirlioğlu, çoraplarını da çıkarmak suretiyle dilediği zaman ellerinden su akıtabiliyor. Yenişehirlioğlu bunu canlı yayında bir kez daha yaparak hem stüdyodaki konukların hem de ekran başındaki izleyicilerin aklını başından aldı.
 
 
Moderatör Turgay Güler, konuğun ellerinden su aktığını görünce neye uğradığını şaşırırken, Yenişehirlioğlu'nun bu yeteneğini "beyin gücüyle" ortaya çıkardığını duyunca da şaşkınlığı bir kat daha arttı.
 


Kaynak; http://www.spothaber.com
Load disqus comments

0 Yorumlarınız