Funda Önal Kimdir?


Tinie Tempah Calvin Harris'in video kliplerinde oynamştır. Kid Cudi'ninde bir video çalışmasında yer aldı.


29 yaşındadır. Aynı Zamanda dansçıdır


İngiltere’de yaşayan Türk kızı Funda İngiliz televizyonlarında yayınlanan reality show programındaki performansıyla göz dolduruyor.


İngiliz Channel 4 kanalında yayınlanan Made in Chelsea adlı reality show programında rol alan 29 yaşındaki Funda Önal, yeteneği ve güzelliği ile milyonların ilgisini çekti.

Londra’nın en zengin semtlerinden Chelsea’de geçen ve Pazartesi akşamları yayınlanan reality show’da, birbirinden zengin ve gösterişli gençlerin ilişkileri anlatılıyor. 8 güzel kadının arasındaki Funda ise programın takipçileri tarafından en favori isim olarak gösteriliyor.

Programın internet sitesinde hayranlarından Funda’ya övgü dolu yorumlar yağarken İngiliz gazeteleri de önceleri Brezilyalı sanılan Funda’dan ‘Turkish Beauty’ (Türk güzeli) diye bahsediyor.

Funda kısa bir süre genç müzik grubu Encore’un solisti Cairo Woodwood ile video klip çekiminde sergilediği cesur pozlarla dikkatleri üzerine çekti.

1970’li yıllarda Denizli’den İngiltere’ye göç eden bir ailenin kızı olan Funda fotomodel ve dansçı olarak çok sayıda reklam filminde rol aldı.










Load disqus comments

0 Yorumlarınız