Pttcell Nedir? Uygun Tariferleri ve Özellikleri


Operatörler aralarında tarife ve paketlere taze bir çekişme geleceğine umarak, yaygınlaşmasıyla öteki önemli firmalarında fiyatlandırmalarında düzenlemelere giderek cazibe yaratmak isteyeceği PTTcell’in tanıtması Ulaştırma Bakanı vasıtasıyla yapılmış bulunmaktadır.
PTTcell İlk Aşamada Faturasız Tarife ile Gelecek
İlk aşamada faturasız tarife ile 200 PTT merkezinde satışa sunulacak Pttcell, Mart ayı sonunda bütün PTT merkezlerinde satılmaya başlayacak.
PTT’nin ‘T’sini mobil olarak geri döndüren Pttcell’in, mobil şebeke ve teknik alt yapısı ise Avea tarafından desteklenecek.
5 DAKİKASI 30 KURUŞ 

PTTCell alt yapısı Avea tarafından desteklenecek. PTTCell hakkında bilgi verirken şunu da belirtmeliyiz ki, ilk aşamada, PTTCell faturalı hatları bulunmayacak. Faturasız hatları ile hizmet vermeye başlayacak olan PTTCell’in, Mart 2013 sonu itibari ile tüm Türkiye’de satışa sunulacak…
PTTCell tarifelerine baktığımızda, faturasız PTTCell hattına 20 TL yükleme gerçekleştiren tüm PTTCell abonelerinin, kendi aralarında 3000 dakika ücretsiz konuşacaklarını belirtmemiz gerekmektedir. Gerek 3000 dakikanın aşılmasından sonra, gerekse de diğer tüm yönlere gerçekleştirilecek olan her beş dakikalık konuşma 30 kuruş ile ücretlendirilecek…
PTTCell tarifelerine bakmaya devam ettiğimizde, 2000 SMS’in 9 TL’ye gönderilebileceğini belirtmemiz gerekmektedir. PTTCell tarifeleri ile ilgili bir diğer detay ise, 1 GB internetin 14.5 TL olduğu yönündedir.
PTTCell tarifelerinden bir diğerinin de 600 dakika tarifesi olduğunu belirtmemiz gerekmektedir. 600 dakika tarifesinin kaydının gerçekleştirilmesinin sonrasında, üç ay boyunca her yöne 200 dakika konuşmanın bedava olacağını belirtmemiz gerekmektedir.

Load disqus comments

0 Yorumlarınız