Otomobil Dünyasında Devrim !!!

Bu yıl 8-11 Ocak 2013 tarihleri arasında ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen ve yıllardır süregelen CES "Consumer Electronics Show" yani Tüketici Elektroniği Fuarı’nın 2013’teki hali CES 2013 teknolojiye meraklı herkes tarafından büyük bir merakla takip ediliyor ve bütün teknoloji devlerinin fuara katılım göstererek en son ürünlerini birer gövde gösterisi halinde medyaya ve kullanıcılara tanıtmaları çok büyük bir heyecan oluşturuyor.

Yeni teknolojilerini tüm dünyaya tanıtmak için böylesine büyük bir teknoloji fuarı içerisindeki yerini almak isteyen firmalar birbirinden yeni teknolojileriyle adından söz ettiriyor.

Günümüzde Audi de dahil olmak üzere bazı otomobil üreticileri müşterilerine park asistanı özelliği sunmakta. Bu özellik, otomobilin direksiyon hakimiyetini ele geçirerek park etme esnasında sürücünün de yardımıyla (gaza basmak, frene basmak, vites değiştirmek vb) otomobili park etmekteydi. Ancak Audi, bunu daha da ileriye taşıyarak "sürücüsüz park asistanı özelliğini" çıkarttı.

İşte Audi'nin geliştirmiş olduğu en son sürücüsüz park teknolojilisi.

Load disqus comments

0 Yorumlarınız