Hayellerin Peşinde Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Dostluk, ihanet, kalp kırıklıkları ve yine de dans, yine de eğlence. Yeni gençlik dizisi Hayallerin Peşinde, alışılmışın dışında bir seyir keyfi sunuyor.

Hayallerin Peşinde (Champs 12) arkadaşlık,müzik,dans ve aşkla dolu heyecanlı bir gençlik-aile dizisi.

Portekiz, İtalya, İspanya ve Yunanistan gibi yayınlandığı ülkelerde büyük ilgi gören Hayallerin Peşinde adlı yeni dizi, 12 yaşındayken kilosu nedeniyle Gonzalo ve arkadaşlarının alay konusu olan Charlotte’un intikam hikayesini anlatıyorCharlotte artık oldukça alımlı bir genç kadın. Çocukluğunda yanında olmamasının acısını çıkarmak için babasına, Gonzalo ve arkadaşlarının futbol oynadığı takımı satın aldırmış.






Charlotte, yetenekli futbolcuya kök söktürürken beklenmedik bir şey oluyor ve aşk, intikam duygusundan daha güçlü bir şekilde ikili arasında filizleniyor. Ama bu aşk tabii ki imkansız olan cinsten…
Son derece neşeli ve hafif bir anlatım kullanan dizinin en dikkat çekici unsuru müzikleri. Son dönemde oldukça popülerlik kazanan İspanyolca sözlü pop müzikten hoşlanıyorsanız, Hayallerin Peşinde size hoş bir müzik ziyafeti çekecek. Hoşlanmıyorsanız da, Hayallerin Peşinde gün içinde biraz kafanızı dağıtmak için birebir. 





Hayallerin Peşinde


Champs 12 Dizisi Resimleri















Load disqus comments

1 Yorumlarınız: