Vera Brejneva Kimdir?


Vera Brezhneva 3 Şubat 1982 Ukrayna'nın Dniprodzerzhynsk kentinde doğmuş Rus şarkıcı ve sunucudur.

Vera, standart bir ailenin çocuğu olarak, 3 Şubat 1982'de Ukrayna'nın Dniprodzerzhynsk kentinde doğmuştur. Çocukken babası Viktor ve annesi Tamara, Dnieper River'daki bir kimyasal fabrikada çalışmıştır. Vera'nın Galina, Nastya ve Vika isminde 3 kardeşi vardır ve yaşamlarını Kiev'de sürdürmektedir. Eğitimine "Rail Engineering Institute Of Dnipropetrovsk" isimli okulda devam eden şarkıcı, bu okuldan yakın bir zamanda mezun olmuş ve "ekonomist" ünvanını elde etmiştir.

2002 yılında Rusya'nın ünlü pop gruplarından "Nu Virgos"a Alyona Vinnitskaya'nın yerine dahil olan Vera, 2003 yılında grubun en yüksek popüleritesine ulaştığı zamanda da kadroda yer almış ve bu kadronun başarılı olmasıyla "altın kadro" ünvanına sahip olmuştur.
Aralık 2007'de ise, çeşitli nedenlerden dolayı gruptan ayrılan Vera, grubun tarihi içerisinde grupta en uzun süre kalan grup üyesi sıfatını da almıştır. Grupta onun yerini ise 2008 başlarında Tatiana Kotova almıştır.

Rus Maxim dergisi yılın raporunu açıkladı. Geleneksel olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da derginin aralık sayısında ülkenin en seksi 100 kadını ile ilgili sıralama yer aldı. Bu yıl en seksi kadın ünvanına ünlü şarkıcı ve kadın oyuncu Vera Brejneva sahip oldu.

Rusya ve Ukraynalı şarkıcının gülümsemesi inanılmaz derece birçok markanın reklam panolarını süslüyor. Brejneva ayrıca uzun yıllardan bu yana elit kurumsal kutlamalarda sahne alan en çok istenen misafir olma özelliği taşıyor.

Bu birincilik şarkıcının ilk zaferi olmazken, daha önce birçok defa en güzel kadın ünvanını kazanmıştı. Brejneva geçen yıl da Ukrayna’da buna benzer bir ödül almıştı. Şarkıcı 2010 yılında ise Glamour dergisi versiyonunda yılın kadını ilan edilmişti.
Load disqus comments

0 Yorumlarınız