One Direction Grup Üyelerinin Bilinmeyen Özellikleri




Liam'ın babası grubun adını "Status Single" olarak önermiş ama Zayn bunun korkunç bir isim olduğunu düşünmüş.

-Harry ve Louis birkaç yıl önce henüz hiç tanışmadan Manchester'da The Script konserine gitmişler.

-JLS, Harry ve Caroline ilişkisini ciddiye almıyor ve Harry'de bunu söylemişler.

-Bir radyo programında Harry'e ailesi tarafından yakalanan en kötü yaramazlığı sorulmuştu ve Harry "Buna bir radyoda cevap veremem." demişti.

-Harry ve Louis telefonda konuştuktan sonra kapatmadan önce Louis, "Seni seviyorum Harry." demezse Harry sinirleniyormuş.

-Harry lavabodan çıktığında bir fan "Ellerini yıkadın mı?" diye sormuş ve Harry hayır diyerek ellerini kızın yüzüne sürmüş.

-Harry bir kez tuvaleti kağıt ile doldurmuş ve sifona bastığı zaman gitmeyince "Boğulacağız!" diye bağırmaya başlamış.

-Harry kanser hastası olan bir hayranı ile tanışmış ve onu kucağına alıp "Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsun?" demiş.

-Louis uyurgezer ve bir gece yarısı Niall onu salonda "The Jungle Book" söylerken bulmuş.

-Niall yemek yerken fanlarının çığlık atmasından hoşlanmıyor.

-Harry kıvırcık saçları olmadan çirkin görüneceğini düşünüyor ama bir yardım kampanyası için saçlarını kazıtabilirmiş.

-Niall ölümden korkuyor.

-Niall ve Harry birbirleri için arka vokal yapıyor.

-Bir fan Louis'e şişirilebilir bir penis kostümü göndermiş.

-Niall'ın en sevdiği dizi "Two & A Half Men".

-Harry kedi gibi yürüyen kızlardan hoşlanmıyor.

-Harry'nin sözlerini ilk öğrendiği şarkı "Girl Of My Best Friend" - Elvis.

-Harry onu peşinden kovalamak zorunda bırakacak arsız bir kız istiyor.

-Simon gruba müzik kariyerlerini başlatmaları için bir anlaşma yaptığını açıklayınca Harry ağlamaya başlamış.

-Zayn'in ellerini ovuşturmak gibi bir takıntısı var.

-Niall çok fazla küfür ettiği için grup ile yapılan görüşmelerde fazla konuşmuyor.

-Louis, Harry'nin saçlarını kıskanıyormuş.

-Harry kamyonları çok seviyor.

-Louis insanların onun kol kaslarına dokunmak istemesini seviyor.

-Louis'in ilk evcil hayvanı Ted adındaki köpeği.

-Birlikte film izlerken Liam ağlarsa Zayn onu güldürüp sarılıyor.

-Niall, Twitter'da ona sürekli "Beni takip et." yazılmasından nefret ediyor.

-Tanıştıkları kızlara kendi aralarında puan vermeyi seviyorlar.

-Louis, Noel için Eleanor'a sürüş dersi, Mullberry çanta ve Paris tatili hediye etmiş.

-Louis ilk maaşıyla şempanze almış ve adını Larry koymuş.

-Geçenlerde Harry küçük bir hayran grubu ile saklambaş oynamış.

-Louis fırında fasülyeden nefret ediyor.

-Harry beyaz araba ve pancardan hoşlanmıyor.

-Eğer Zayn'den bir fan kendisi için şarkı söylemesini isterse "Twinkle Twinkle Little Star" şarkısını söylermiş.

-Harry'nin tam adı "Harold Edward Milward Styles".

-Niall bir gün WMYB şarkısını İspanyolca olarak söylemeye başlamış ve Harry aptal gibi bir süre ona bakmış çünkü çok iyi söylediğini düşünmüş.

-Louis kızları göz ardı etmekten hoşlanmıyor ve öyle davrananlardanda nefret ediyor. Eğer hoşlanmadığı bir kız onunla birlikte olmak isterse onu yavaş yavaş bırakırmış.

-Harry onu sevmeyenleri iğnelemeyi seviyor ve grubun diğer üyelerine karşı nefret besleyenlerden hiç hoşlanmıyor. -Kazadan sonra Niall, Zayn ve Louis'in omurgası incinmiş ve grup konseri iptal etmeyi düşünmüş. -Louis'in bu yıl Noel için aldığı en iyi hediye annesinin verdiği şilte.

-Louis'in doğum gününden önce #ElarryDoğumGünüÜçlüsü, #ElarryYatakÜçlüsü gibi TT'ler olmuştu ve Eleanor bunları görünce biraz korkmuş. (Elarry: Eleanor, Louis, Harry.) -Niall, Noel için eve döndüğünde odasını ve ailesini görünce ağlamaya başlamış. -Zayn'in en sevdiği renk siyah. -Liam tur otobüsünde Monopoly, Connect 4, yılan, merdiven ve Twister olmasını istiyor. -Harry'nin ilk evcil hayvanı Max adındaki köpeğiymiş.

-Louis yıkanacak ve ütülenecek her şeyi ailesinin evine yolluyor. -Liam beatbox yapabiliyor. -Liam bir garson ona "Yemeğini kaşık kullanmadan yiyemezsin." dediği için kaşık kullanmak zorunda kalmış ve ağlamış. -Liam 26 yaşında evlenmeyi düşünüyor. -Harry hayranlarından gelen kaplumbağalar ile koleksiyon yapıyor ve gruptan biri çalarsa anlamak için mutlaka sayıyor.

-Louis, Harry'nin alaycı yüz ifadesini çok seviyor. -Harry bir kez uçakta çıplak, sadece üzerinde bir battaniye ile dolaşmış. -Zayn 4 yaşında şarkı söylemeye başlamış. -Niall 15 yaşında okulu tarafından düzenlenen bir yetenek gösterisinde arkadaşı Kieron'ın gitarı eşliğinde "The Man Who Can't Be Moved" şarkısını söylemiş. -X Factor'de "Teenage Dream" şarkısını söylemek istemişler ama Simon "Nobody Knows" şarkısını söylemelerini istemiş.

-WMYB klibindeki kız, Madison, Lucy Hale'in kuzeni. -Harry'nin en sevdiği Noel şarkısı "Have Yourself A Very Merry Little Christmas". -Zayn geleceği hakkında olumlu düşünmeye dikkat ediyor. -Harry'nin annesi et suyu yaptığında biraz fazla yaptığını çünkü kimse tadına bile bakamadan Harry'nin hepsini bitirdiğini söyledi. -Harry kahveden nefret ediyor.

-Niall kız arkadaşı ile birlikteyken kızın bütün masraflarını kendisi karşılarmış. -Harry'nin en sevdiği grup Coldplay. -Love Actually filmindeki evlenme sahnesinde Harry ağlamış. -Zayn'in Youtube hesabı: bradfordboizayn. -Liam'ın en sevdiği sayı 1. -Grup fanlar ile Twitcam görüşmelerini seviyor ama yönetim buna izin vermiyor. -Niall'ın gruptan biri olma şansı olsaymış Louis olmak istermiş çünkü düşünmeden hareket etmenin nasıl bir şey olduğunu merak ediyormuş. -Harry için en kötü yılbaşı hediyesi büyük babası tarafından alınan kalemlikmiş. -Niall kızların diyet yapmasından nefret ediyor.

-Liam, X Factor'den önce kısa bir süre için vokal eğitimi almış. -Liam kız arkadaşı Danielle ona imza atmayı öğretene kadar bu konuda gerçekten kötü olduğunu düşünüyormuş. -Aralarında hayranları hakkında konuşurken "bizim kızlar" diye hitap ediyorlar. -Up All Night tur görüntülerinden oluşan bir DVD planlıyorlar. (Tur 18 Aralık'ta başlıyor." -Bir X Factor performansı sırasında Louis eski kız arkadaşı Hannah Walker'ı ziyaret etmek için kaçmış.

-Harry kız arkadaşı için şarkı yazmanın romantik olduğunu düşünüyor. -Harry, Taylor Swift ile çıkabilirmiş. -Harry, Tumblr ve 1D temalarını ilgi çekici buluyor. -Fanlar tarafından kendilerine verilen kartonlar, kağıtlar, fotoğraflar vb. şeyler yırtılırsa onları özenle onarıyorlarmış. -Niall banyoda çok yüksek sesle şarkı söylemeyi seviyor.

-Liam "Moments" şarkısını söylerken duygusallaşıyor. -Louis, Hannah Walker'dan ayrıldıktan sonra "Hannah" adını duyunca rahatsız olmaya başlamış. -Niall kendine "İrlandalı Belieber" diyor. -Zayn her gece istediği zaman konuşabileceği bir kız arkadaş istiyor. Böylece ona her an her şeyi söyleyebilirmiş. -Louis için bir kızla çıkarken olabilecek en kötü şey kızın Louis'in yaptığı şakalara gülmemesiymiş.

-Liam'ın en sevdiği Pokemon, Charizard. -Zayn kariyerlerin İngiltere'de, bir yarışmada başlamasını ve şimdi tüm dünyanın onları tanımasının inanılmaz olduğunu düşünüyor. -Louis, Haribo'nun vişneli jelibonlarını çok seviyor. -Birlikte yaşayabilecekleri büyük bir ev inşa etmeyi istiyorlar. -Louis kızları güzel yapan şeyin dağınık saçlar olduğunu düşünüyor.

-Eğer Zayn yeni yıl için bir sanatçıyı evine davet etmek isterse bu Chris Brown olurmuş. Ondan biraz dans etmeyi öğrenmek istermiş. -Harry uyandığında ilk olarak saçlarını düzeltiyor ve bunu grup içinde yapan tek kişi o. -LA'ta, Harry cam kapının içinde yürüyormuş ve Niall, Harry 17 yaşında olduğu için bu yaptığının komik olduğunu düşünmüş ve gülmeye başlamış. Ama sonra dayanamayıp kendiside cam kapıda dönmüş. -Zayn küçükken bir kez Noel Baba kapısına gelmediği için ağlamış. -Zayn bir kız ile yemeğe çıktığında hesabın yarıya bölünmesini yada kızın ödemesini garip buluyor. Bütün hesabı erkeğin ödemesini gerektiğini düşünüyor.

-Liam’ın ilk öpüştüğü kızın adı Harriet Thompson. -Niall, Twitter’da Justin Bieber’ın onu takip ettiğini öğrenince çığlık atmış. -Louis romantik komedilerde ağlıyor. -Harry, “Bambi”nin bir kız ile ilk kez çıktığında izleyebilecekleri en iyi film olduğunu düşünüyor çünkü bu onu duygusallaştırırmış ve sarılmak için iyi bir fırsat olabilirmiş. -Harry küçükken tostunu boyuyormuş.

-Louis, ITV belgeselini kaydederken sonlarına doğru ağlamış çünkü aklına annesi gelmiş. -Grubun oyuncak bebeklerinin kıyafetleri kendileri tarafından seçilmiş. -Eğer Zayn gruptan biri ile sesini değiştirebilseymiş bu Niall olurmuş. -Niall her şeyini anlatabileceği bir kız arkadaşı olmasını özlemiş. -Liam bir gün kız arkadaşının dans partisine katılamadığı için ona bir buket çiçek yollamış.

-Bir performans sırasında bir kız Niall’a sarılmak istemiş ama güvenlik onu durdurmuş ve Niall “Hayır, ona sarılmak istiyorum.” demiş. -Harry Avustralya aksanını sevimli buluyor. -Eleanor’un üniversiteden bir arkadaşı Harry’nin evini biliyormuş ve birlikte onunla tanışmaya gitmişler. Bir süre sonra diğer grup üyelerinin desteği ile Louis ve Eleanor çıkmaya başlamış. -Liam, “Marley & Me” izlerken ağlıyor. -Niall kazandığı ilk para ile annesine bir araba almış.

-Zayn sudan korkuyor ve yüzme bilmiyor ama kız arkadaşı boğulma tehlikesi geçirirse onu kurtarmak için suya girebilirmiş. -Louis gözlük takan kızlardan hoşlanıyor. -Yapılan bir ankette Niall %60 oyla grubun en çok sevilen üyesi, Harry ise %5 oyla en az sevilen üyesi olmuş. -Zayn ve Louis'in boyu 1.75, Liam ve Harry'nin boyu 1.78 ve Niall'ın boyu 1.71.

-Liam'ın hayat sloganı "Rüyanı yaşa ve hiç uyanma!" -Liam denizde yüzmekten korkuyor. -Niall bir gün için Cher Lloyd olmak istiyor çünkü o zaman seksi olmanın nasıl bir şey olduğunu anlayabilirmiş. -Niall'ın en sevdiğin ayakkabı markası Supra. -Bir gün bir kadın Niall'ın kulağına "Eğer daha yaşlı bir kadınla birlikte olmak istiyorsan ben varım." demiş.

-Liam bir röportajında saç bakım kremi, Clearasil ve Niall olmadan yaşayamayacağını söyledi. -Niall evini özlediği zaman diğer grup üyeleri onun kendini birazda olsa iyi hissetmesi için İrlanda aksanını kullanarak konuşuyorlar. -Liam’ın en sevdiği Justin Bieber şarkısı “Somebody To Love”. -Louis, Fransa’ya gittiğinde gördüğü bir kadının Fransız olduğunu düşünmüş ve ona İngilizce kaba bir şeyler söylemiş ama kadın ona İngiliz olduğunu söylemiş. -Harry bir hayranından hoşlanırsa gitmeden önce ona “Seni seviyorum.” diyor.

-Grup üyelerinin hepsinde birbirleri için taktığı arkadaşlık bilezikleri var. -Niall uykusunda gün içinde yaşadığı olaylar hakkında konuşuyormuş. -Niall kızların farklı diller yerine farklı aksanlarda konuşabilmesini daha çok seviyor. -Harry daha önce bir kıza eşcinsel olduğunu söylemiş çünkü kız onun peşini bırakmıyormuş. -Harry iştahı yerinde olan kızlardan hoşlanıyormuş.

-İsveç’e gittiklerinde Zayn’in bavulunu saklamışlar ve Zayn her şeyini İngiltere’de ki havalimanında unuttuğunu sanmış. -Niall sadece erkeklerin olduğu bir okulda okuduğu için kızlara tam olarak nasıl çıkma teklifi edeceğini ya da yaklaşacağını bilemiyor. -Harry bu aralar araba sürmeyi öğreniyor ve satın almak için arabaları gözden geçiriyor. -Liam bir çok farklı yerden insanla tanıştığı için aksanının karışık bir şey olduğunu düşünüyor. -Liam üzgün olduğu zaman grup üyeleri ona sakalı olan bir bebek hayal etmesini söylüyor.

-Niall doğru kızı beklediği için henüz bir kıza çiçek vermemiş. -Bir fan daha önce gruba “Cody Simpson hakkında ne düşünüyorsunuz?” diye sorduğunda onun yetenekli olduğunu söylediler. -WMYB çekimlerinden sonra klibi izlemeye sıra geldiğinde Niall “Durun! Yiyecek bir şeylere ihtiyacım var!” diye bağırmış. -Niall sürekli makyaj yapan kızlardan hoşlanmıyor ve doğal bir güzelliği olan kız arkadaş istiyor. -Harry bazen geldiği konuma inanamayıp kendini çimdikliyormuş.

-Niall bir kez sörf yaparken dizi çıkmış. -“Up All Night” albümünde Niall ve Zayn’in en sevdiği şarkı “One Thing”, Liam’ın “I Want”, Harry’nin “More Than This” ve Louis’in “Moments.” -Niall fanları sürekli yanında çığlık attığı zaman ağlamamak için zor duruyormuş. -Niall buz hokeyi oynayabilmek istiyor çünkü Justin Bieber çok iyi buz hokeyi oynuyor. -Louis kız kardeşlerinin arkadaşları ile uğraşmayı çok seviyor.

-Grup birbirlerinin popolarına dokunarak çekildikleri fotoğraflar hakkındaki düşünceleri önemsemiyor. Bunun doğal olduğunu düşünüyorlar. -One Direction “ünlü” olarak anılmaktan hoşlanmıyor. Kendilerini hayalleri gerçekleşmiş çocuklardan oluşan bir grup olarak görüyorlar. -Liam korktuğu şeyleri kimseye söylememeye ve bunları kendi içinde yenmeye çalışıyor. -Harry kendi düğününde sağdıçlardan birinin Louis olmasını istiyor. -Niall yüzmeyi çok seviyormuş ama su yüzünden vücudunun kırışmasından da nefret ediyormuş.

-Zayn’in en sevdiği kitap serisi “Harry Potter”. -Eğer Zayn Liam’ı kızdırırsa Zayn ona sarılana kadar hiç konuşmuyor. -Louis baba olmayı ve bunun 27 yaşında olmasını çok istiyor. -Niall futbol hayranı olan kızlardan hoşlanıyor. -Niall 14 yaşındayken saçlarını boyamaya başlamış.

-Harry her zaman kız arkadaşı ile yaprakların altında saklambaç oynamanın hayalini kuruyormuş. -Zayn One Direction grubu kurulurken kendisini diğerlerine göre serseri olduğunu düşünmüş. Ama şimdi onlar olmadan kendini kimsesiz gibi hissediyormuş. -Liam kaşıklardan korkuyor ama bir kız kullanmasını isterse kullanırmış çünkü onu üzmek istemezmiş. -Liam haftanın günlerinin adı üstünde yazan boxer kullanıyor. -Liam bir kız ile çıktığı ilk gecede eğlendiyse bunu ona mesaj atarak söylermiş.

-Niall’ın soyadı “Horan” İsveç dilinde “fahişe” anlamına geliyor. -Zayn 6 yaşındayken televizyonu camdan aşağıya atmış. -Grup üyeleri Niall’ın uykusunda osurduğunu söylüyor. -Harry genellikle battaniye ile uyur. Küçüklüğünden kalma alışkanlık gibi bir şeymiş. -Niall Justin Bieber’ın “Mistletoe” adlı yeni şarkısını söylemeden duramıyormuş.

-Harry’nin gördüğü en kötü rüya sıçanların onun ayak parmaklarını kemirmesiymiş. -Niall fazla ciddi ilişkilerden hoşlanmıyormuş. -Harry ve Ed birbirlerine Potter ve Weasley diyor. -Harry kızların futbol forması giymelerini sevimli buluyor. -Harry ilk imzasını Louis için atmış.

-Zayn grup üyelerine Sugarscape tarafından yapılan “En Seksi Erkekler” listesinde 1. olduğunu hatırlatmayı çok seviyor. -Liam eğer bir kız ile ilk çıktığı gecede eğlendiyse o tarihi not edermiş. -Eğer Liam’ın bir domuzu olsaymış adını Mr. Chubby koyarmış. -Louis okulun Grease müzikalinde izleyicilere poposunu göstermiş. Ama öğretmeninin bunu gördüğünü fark etmemiş. -Zayn’in kız kardeşi Waliyha’ya göre Zayn’in onun için yaptığı en kötü şey odasındaki eşyaları çöpe atmasıymış.

-İlk X Factor elemelerinde Louis, Harry ile bir fotoğraf çekilmiş çünkü bir gün onun çok ünlü olacağını düşünüyormuş. -Louis daha önce gittiği bir filmin 3D olduğunu fark etmemiş ve film bittikten sonra görüntünün bulanık olması nedeniyle yönetime şikayette bulunmuş. -Niall, Harry ona şarkı söylemedikçe uyumayı reddediyor. -Liam bir sabah saçını düzleştirmeyi unutmuş ve stilisti ona kıvırcık saçın daha iyi olduğunu söylediği için artık saçını fazla düzleştirmiyor. -Harry grup üyeleri ona Pokemon’u tanıtana kadar daha önce hiç Pokemon oyunu oynamamış. -Zayn ve Niall bazen kendini gruba ait hissetmiyormuş. -Harry Twitter’da insanların onu etiketleyerek reklam yapmasından hoşlanmıyor. -Grup yaptıkları bir görüşmede kliplerinde ünlü birini oynatmak yerine hayranlarını oynatmak istediklerini söyledi.

-Bir fan Harry'e onun masumiyetini bozabileceğini söylemiş ve Harry ona garip bir şekilde baktıktan sonra bir şey demeden gitmiş. -Zayn'in kız kardeşi Waliyha için yaptığı en sevimli şey Bieber konser bileti almasıymış. -Niall'ın abisi 22 yaşında ve adı Greg. -Bir fan Liam'a kaşık vermiş ve Liam çığlık atıp yanındaki bir hayranına sarılmış. -Sıkıldıkları zaman WMYB coverlarını dinlemeyi seviyorlar.

-Louis ve Niall, Simon'ın havuzuna bir parça pizza atmışlar ve Liam onlara defolmalarını söylemiş. -Harry, Victoria Justice ile tanışmadan önce bilerek Victorious dizisi izlemiş. -Zayn "Barbie Girl" şarkısını çok seviyor. -Zayn sabahları çok huysuz oluyormuş ve sürekli homurdanıp duruyormuş. -Niall, Justin Bieber'ın "Mistletoe" şarkısını çok beğenmiş ve sürekli dinliyormuş.

-Louis kız kardeşinin Harry ile birlikte olmasını istemiyor çünkü onun Harry'e göre çok iyi olduğunu düşünüyor. -Bazen geceleri onları otelin önünde bekleyen fanlara battaniye ve cips veriyorlar. -Niall ağlayan birini gördüğü zaman çok üzülüyor ve bu yüzden fanların ağlamasından hoşlanmıyor. -Liam bir gün Nutella'yı kaşıkla yemeye çalışmış ama kusmuş. -Harry kız arkadaşına "bebeğim" ya da "sevgilim" demeyi seviyor.

-Grup kızların kendilerine olan ilgilerini seviyor ama bunun biraz garip olduğunu düşünüyorlar. -Harry, Fransızca konuşabiliyor ve birazda Almanca biliyor. Niall, İspanyolca, Zayn Urduca ve Arapça konuşabiliyor. -Niall röportajlar sırasında konuşmaktan kaçınıyor çünkü grup içinde bir olay yaratmamaya yemin etmiş. -Niall ve Zayn bu kadar ilgi yüzünden değişmekten korkuyor. -Niall kızların hapşırmasını sevimli buluyor.

-Grup üyelerinden biri çizgili bir şey giydiği zaman Louis hemen ona üstünü değiştirmesini söylüyor. -Zayn'in ilk işi garsonluk. -Konser sırasında en sevdikleri şey hayranlar ile etkileşim içinde olmak. -Niall erkek olmanın en eğlenceli yanının kızları kovalamak ya da onlar tarafından kovalanmak olduğunu düşünüyor. -Chris Brown, Zayn'i Twitter'da takip etmeye başladığında Zayn, Niall ve Liam'a koşup birlikte "fanboy"luk yapmışlar.

-Zayn çok iyi şiir yazıyormuş. -Hayranlarının yanında konuşurken kendilerine ait özel kelimeler kullanırlarmış. Kod gibi bir şey. -Louis Vampir Günlükleri'ni izledikten sonra Harry'i ısırmış. -Louis yüzü kızaran kızları çok sevimli buluyor. -Eğer Zayn sinirlenirse Liam ona sarılıyor. -Bir fan grup ile tanışmayı beklerken parmağını kırmış ve Louis kızın parmağını tedavi etmiş. -Harry tenis oynayan kızlardan hoşlanıyor. -Liam bir gün bileklerini kesen bir hayranı ile tanışmış ve ona sarılıp çok güzel olduğunu söylemiş.

-Basının ilgisi Zayn’i korkutuyor. Bu kadar ilgi yüzünden kötü birine dönüşmek istemiyor. -X Factor zamanında kaldıkları evde kimse uyuyamasın diye grup olarak sürekli ses yaparlarmış. -Harry Niall tuvaletteyken fotoğrafını çekmiş ve kupasının üstüne yapıştırmış.

-Twitter’da Harry’e İtalyanca, Liam hakkında bir şey yazan biri vardı ve Harry ona “Burada ne yazdığı hakkında hiçbir fikrim yok ama orada Liam yazıyor biliyorum.” diye cevap verdi ve kızın aslında yazdığı şey “Seni lanet domuz! Şimdi kıçını kaldır ve gelip beni al! Liam ile üçlü yapabiliriz.”di.

-Zayn daha sonra ki şarkılarında rap yapmayı planlıyor. -Niall X Factor’e ilk katıldığında “So Sick” şarkısını söylemesinin deneni Justin Bieber’ında ünlü olmadan önce o şarkıyı söylemesiymiş. -Harry zeytinden nefret ediyor. -Zayn grubun ilk kurulduğu zamanlarda serseri olduğunu ve gruba ait olmadığını düşünüyormuş. -Niall okulun ilk günü ağlamış.

-Louis ilk gittiği konser Busted konseriymiş. -Zayn Ay’da şarkı söylemek istiyor. -Zayn kulağını 7 kez deldirmiş. -Liam mavi gözlü kızları çok seviyor ve Miley’i Selena’ya tercih etmesinin sebebide bu.

-Louis kıyafetleri çok seviyor ama diğer insanlar ile aynı giyinmekten hoşlanmıyor. -Liam rüyasında grubun dağıldığını görmüş. -Niall kız arkadaşı ile korku filmi izlemeyi seviyormuş çünkü kızın korktuğu zaman ona sarılması hoşuna gidermiş. -Zayn kız olsaymış Louis ile çıkarmış ama Liam ile evlenirmiş. -Grup Joe Jonas ile tanışacağı zaman ona bir şaka yapmaya karar vermişler ama Niall ne yapacağını unuttuğu için yapamamışlar.

-Zayn 3 yaşındayken kağıt yemeye başlamış ve bu takıntı haline gelmiş. -X Factor’den önce Liam kendini HSM filmindeki Troy Bolton’a benzetiyormuş çünkü ikiside çok iyi basketbol oynuyormuş ama kendilerini müziğe ait hissediyorlarmış. -Grubun albümü Westlife ile aynı tarihte çıktığı için albümün bir numara olamayacağından korkuyorlar. -Harry kendinden ve gruptan nefret eden birini gördüğünde ona iyi davranarak gizliden gizliye alay ediyormuş. -Liam uyandığında yüzünde çok tuhaf şekiller yapıyormuş.

-Harry ve Louis aynı daireyi paylaşıyor ve Harry 18 yaşının altında olduğu için Louis onun koruyuculuğunu yapıyor. -Twitter’da Liam ve Louis etiketlenerek kendilerine yazılanları okumayı, Harry ana sayfayı okumayı, Niall ünlülerin yazdıklarını okumayı, Zayn ise alıntı sözleri okumayı seviyor. -Harry, Niall’ın sarılmasını çok seviyor. -Zayn yeni yılı kutlamıyor ama eğlence için dekora yardım ediyor. -Grup uzun yolculuklarda hayranları tarafından yazılan yazıları okuyor.

-Harry gerçekten bir kızdan hoşlandığı zaman ailesi ile tanıştırırmış ve onun ailesi ilede tanışmak istermiş. -Grup telefonlarını kaybedince en çok videoların veya birbirlerine gönderdikleri mesajların karıştırılmasından korkarmış. -Harry bir kez Liam’ın telefonunu gizlice alıp gitmiş. -Liam X Factor’e katıldığında tek başına yarışmayı planlıyormuş ama Zayn ile tanışınca fikri değişmiş. -Liam ve Zayn Toy Story 3 filmini izlerken Liam ağlamaya başlamış ve Zayn film boyunca ona sarılarak teselli etmeye çalışmış.

-Louis geceleri korktuğu zaman Harry’nin yatağına gidiyormuş. -Harry bir sanatçı ile çıkabilirmiş ama normal bir kızla evlenmek istermiş. -Harry bir gün bir hayranı ile tanışmış ama kızın kamerası olmadığı için Harry kendi telefonu ile fotoğraf çekinmiş ve Harry kıza fotoğrafı ona göndereceğine dair söz vermiş. -Grup Twitcam ile hayranları ile konuşmak istiyor ama yönetim buna izin vermiyormuş. -Liam her zaman saat 11:11’de dilek tutuyor.

-Harry en sevdiği mor Jack Wills kazağını bir hayranına verebilirmiş. -Harry bir hayranından hoşlandığı zaman sürekli gözlerine bakarmış. -Harry Zayn’in elmacık kemiklerini güzel buluyormuş. -Bir gün Liam Zayn Harry ve Louis Niall’ın odasına girip ona yangın söndürücü sıkmışlar. -2011 yılına girerken Harry fast food yememek için karar almış. -Bir gün Niall ve Liam Harry’i dolaba kilitlemiş. Harry bir süre öyle kalmış ve dolabı açtıklarında Harry çıplakmış. -Louis sahneye çıkmadan önce mutlaka grup arkadaşlarına sarılırmış. -Louis hiç çorap giymezmiş ve ayakları kötü kokuyormuş. -Louis ağzını çok seviyor çünkü o olmadan şuan ki konumda olamazmış.

-Louis İsveç’te kaldıkları otelden küçük örek şeklinde bir süs eşyası çalmış. -Louis 17 yaşına gelene kadar giyimine hiç dikkat etmezmiş. -Harry 30 saniye içinde masajına geri cevap vermezse bu meşgul olduğunu gösterirmiş. -Birbirleriyle ilk tanıştıklarında Zayn ve Louis çok sessizmiş. -Louis annesi hamileyken karnına dokunarak “Bu ne?” diye sormuş ve annesi bebek dediği zaman Louis “Neden onu yedin?” demiş.

-Harry bir kız arkadaşı olduğu zaman arkadaşlarına ve hayranlarına zarar vermekten korkuyor. -Harry Haribo’yu çok seviyor. Bir fanı ona içinden alması için paketi uzatmış ama o bütün paketi almış. -Zayn sıkıldığı zaman Google’da kendine bakıyor. -Niall dişlerinin farkında ve o yüzden çoğu zaman gülerken ağzını kapatıyor. -Harry kazoo çalabiliyor. *Kazoo Afrika kökenli bir nefesli saz.

-Harry ve Liam kıvırcık-dalgalı saçlı kızları tercih ediyor. -New York’ta klip çekimlerinde Zayn yanlışlıkla arabayla bir binanın içine girmiş. Louis ise bir kümesin soğutma sistemini yakmış. -Louis Hannah Walker’dan ayrıldığından beri birisi “Hannah” dediği zaman rahatsız oluyor. -Louis Robbie Williams ile düet yapmak istiyor. -Liam’ın babası grubun adını “Status Single” olarak önermiş ama Hary “One Direction” olmasını istemiş.

-Harry İspanyolca öğrenmek istiyor. -Zayn’in köpeğinin adı Boris. -Harry bir kez bir hayranını öpmek için onu ayartmaya çalışmış. -Harry bir günlüğüne Zayn olmak istermiş çünkü onun çok zeki olduğunu düşünüyormuş. -“Liam Lightyear” Liam’a çocukken takılan isim.

-Harry kendisini etkilemek için açık giyinen kızlardan hoşlanmıyormuş. -Grubun “Dare To Dream” ve “Forever Young” kitapları en çok satan kitaplardan. -Niall ilk kez 10 yaşında Busted’da sahneye çıkmış. -Zayn duş alırken Chris Brown şarkılarını söylemeyi çok seviyormuş. Louis ise Teletabi şarkılarını söylüyormuş. -Niall sahneye çıkmadan önce çok gergin oluyor.

-Harry’nin boxer markası “Jack Wills”. -Zayn’in en sevdiği ayakkabı markası Nike. -Harry bir kızı etkilemek için Beef Wellington yemeğinden yaparmış. -Harry Twix çikolatalarını aynı anda yemeyi seviyor çünkü birini yedikten sonra diğerinin yalnız kalmasını istemiyor. -Harry onun bütün hayatını kapatmayacak – kıskanç olmayan bir kız arkadaşı istiyor.

-Harry sabahları çok huysuz oluyormuş ve onu fazla erken kaldırmamaya dikkat ediliyormuş ama çok erken kalkarsa gün boyu dengesiz olabilirmiş. -Harry’nin en sevdiği oyun konsolu Nintendo Wii. -Grubun yeni çıkacak albümünde Niall 5 şarkı yazmış. -Louis’in hiç kuzeni yok. -Zayn’in en yakın arkadaşı babası. 

Load disqus comments

2 Yorumlarınız