Kia Pro Ceed Özellikleri Neledir?, Fotoğrafları, Fiyatı Ne Kadar?

Kia’nın son modellerinden birisi olan ve Ceed modelinin  üçüncü ve son üyesi olan Kia Pro Ceed’i Fransa’da düzenlenecek olan otomobil fuarında tanıtılacak.Ancak diğer otomobil modellerinde olduğu gibi 2013 Kia Pro Ceed’de  Paris Otomobil Fuarı öncesinde internete sızdı. İnternete düşen  2013 Kia Pro Ceed’e ait fotoğraflar otomobil hakkında bazı yenilikleri de gün yüzüne çıkardı.Şimdi Kia Ceed ailesinin üçüncü üyesi olan üç kapılı 2013 Kia Pro Ceed’e yakından bakalım.

Güney Koreli otomobil üreticisi Kia, tepeden tırnağa yenilediği Cee’d modelinin beş-kapılı hatchback ve Sportswagon versiyonlarının ardından yeni üç-kapılı Pro_cee’d modelini de Avrupa pazarına sunmaya hazırlanıyor.
2013’ün ilk çeyreğinde yollara çıkacak olan Pro cee’d, B sütununa kadar ailenin diğer üyelerine benzese de arka kısım tamamen kendine özgü bir tarza sahip. Daha havalı tavan çizgisi, yeni stoplar, revize edilen bagaj kapağı ve kaslı arka tekerlek kemeleri…
Öte yandan, yeni sis lambası çerçevesi ve yeni BMW 3-Serisi ile başlayan ardından Mazda6 sedan ile devam eden ön ışıkları ızgaraya bağlayan krom şeritler 2013 Kia Pro_Ceed’de de bulunuyor.
Güney Koreli üretici iç mekanda radikal değişikliklere gitmemiş. Standart Ceed’den çizgiler taşıyan iç mekanda farklı döşeme seçenekleri, yeni kapı panelleri ve konsol kaplaması sunuluyor.
Resmi basın duyurusu henüz yapılmadı ancak kaputun altında mevcut 1.4-litre ve 1.6-litre benzinli ve dizel motor seçeneklerinin görev yapması bekleniyor.





kaynak; iyimi.net


Load disqus comments

0 Yorumlarınız