Facebook Hayranı Kazandıran Siteler Nelerdir?


Temmuz ayında yaptığımız twitter takipçi arttırma sitelerine yönelik haber fazlasıyla beğeni kazandı.
Bu ay sosyal medyanın en önemli mecralarından Facebook’taki hayran sayfalarınıza olan ilgiyi arttırmanın yollarını göstereceğim.
Genelde karşılıklı beğenme ile puan kazandırma sistemine dayanan bu sitelerden 2 tanesini ilk bölümümüzde sizlere sunuyorum.
Sizlerden de kullandığınız siteleri yorumlara yazmanızı ve bizleri bilgilendirmenizi rica ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Hitbook.net
Tamamı Türk kullanıcılardan oluşan bu siteye : Hitbook.net  adresinden  kayıt olduktan sonra Facebook sayfalarım kısmına Facebook sayfanızı ekleyebilirsiniz.
Puan kazanmak için Kredi Kazan kısmındaki web sitelerini izleyebilirsiniz (oto-sörf),  Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.
Üstelik bu sitenin bir diğer avantajı da web sitesi trafiği arttırmanıza da yarıyor. Twitter takipçi kısmı ise çok etkili değil.
Para ile kredi satın almak ve premium olmak mümkün.
Kaydolmak için: Hitbook

Addmefast
%99 oranında yabancı kullanıcılardan oluşan bu İngilizce sitede Facebook, Twitter, Youtube, SoundCloud, GooglePlus ve birçok sosyal medya aracına takipçi  kazanabilirsiniz.
Tavsiyem yine siteleri oto sörf ile ziyaret ederek puan kazanmanız. Fake/Sahte bir Facebook hesabı ile puan kazanarak kendi hayran sayfanıza yönlendirmeniz de mümkün.
Kaydolmak için : AddMeFast

Load disqus comments

0 Yorumlarınız