Beren Saatin Yeni Dizisi İntikam Nasıl? Konusu

Beren Saat’in orjinal adı Revenge olan yeni dizisi’nin adı intikam oldu.Başrollerinde Beren Saat ve Mert Fırat’ın olacağı intikam dizisinin ayrıntılarıda netleşmeye başladı.
Disney Media Distribution, hit Amerikan dizisi “Revenge”in, “İntikam” adıyla Türk izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlandığını duyurdu. Amerika’da ve dünya genelinde geniş hayran kitlesine sahip olan dizi, Kanal D ile Disney’in ortak yapımı olarak 2013 yılı başlarında Kanal D’de ekrana gelecek.
Beren Saat ve Mert Fırat, orijinal dizide Emily Thorne (orijinal Amerikan dizisinde Emily Van Camp) ve Daniel Grayson’ın (orijinalinde Joshua Bowman) rollerini üstlenecek. Dizinin ilk sezonunun 22 bölüm olması planlanıyor ve oyuncu seçimleri halen sürüyor.
The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Genel Müdürü Sinan Ceylan, “Popüler ABC dizisi Revenge’in (İntikam) yerli yapımını Kanal D ile beraber Türkiye’de ekranlara getirmek çok heyecan verici” dedi. Revenge’deki (İntikam) gerilim ve ihtişamın Türk izleyiciler tarafından da çok beğenileceğinden emin olduğunu belirten Ceylan. “Son derece başarılı olan Umutsuz Ev Kadınları dizisinin ikinci sezonunun başlamasıyla beraber Türk izleyicilere yerel olarak anlamlı ve eğlenceli hikâyeler sunmanın sağladığı potansiyeli bir kez daha görebiliyoruz” diye konuştu.
Revenge Dizisi Hakkında
Revenge’; hesaplaşmaları bitmemiş aileler arasında nesilden nesile aktarılan eski ve evrensel bir dürtüyü anlatıyor. Orijinal Amerikan dizisinde, kahramanımız Emily Thorne yaz aylarında Hamtpons’a geliyor. Görünüşte arkadaş canlısı ve sofistike bir ‘komşu kızı’. Sevimliliği ve cömertliği sayesinde Hamptons sosyetesine girmekte zorlanmıyor. Ancak bu girdiği varsıl ve ayrıcalıklı dünyanın, ailesinin karanlık geçmişiyle bağları var; Emily Thorne da hiç göründüğü gibi biri değil. Emily 9 yaşındayken, babası güvendiği komşuları tarafından korkunç bir tuzağa düşürülüyor ve işlemediği bir suçtan ötürü müebbet hapse mahkum oluyor. Emily babasını bir daha hiç göremiyor ve tüm çocukluğu öfke, özlem ve ihanet içinde kaybolup gidiyor. 17 yıl sonra sahte bir isimle ve tek bir amaçla geri dönüyor: İntikam…
‘Revenge’ Amerika’da yayınlandığı ABC kanalında 2011/2012 sezonunda 18-49 yaş arası kadınlarda ‘Once Upon A Time’ın ardından 2 numaralı yeni drama ünvanını elde etti. Dizinin ikinci sezonu 30 Eylül Pazar günü başladı. Dizi 200’den fazla bölgeye satıldı; İngiltere (E4), İtalya (Fox Life), İspanya (Fox) ve Avustralya (Seven Network) gibi ülkelerde çok beğenildi.



"INTIKAM YOLCULUĞUNA ÇIKACAKSAN, KENDIN I .N DE BİR MEZAR KAZ." Konfüçyüs (Mö 504) Hayatta sahip oldukları en de2erli şey birbirleri olan, bir baba ve bir kız. Mutlu, huzurlu küçük bir aile. Her şey bu ailenin babası Adilin, iftiraya uğramasıyla başlar. Adilln yöneticiliğini yaptığı bankanın sahibi, kendi bankasını dolandırmış ve suçu Adil'in üzerine yıkmıştır. Adil'e atılan bu iftirada, aşık olduğu kadın da büyük rol oynar. Adil, suçsuzluğunu kanıtlayamaz ve hapse mahkum olur. Kızı Derin'se babasından kopartılarak yetimhaneye gönderilir. Baba ve kız, bir daha birbirlerini göremeyeceklerdir. Derin yalnız geçirdiği yıllar içinde, babasının bir suçlu olduğuna inandınlır. Cezaevindeki Adil'in ise, hayattan tek bir isteği kalmıştır. Kızı Derin 'in, kendisinin masum olduğunu öğrenmesi. Adil, Derin'e, tüm gerçekleri anlatmak için, günlülder yazar. Derin, babasının günlüklerine, ancak on sekiz
yaşına girdiği gün ulaşacaktır. Ancak, babası Adiri kurtarmak için çok geçerartık. Adil cezaevinde, masum ve yalnız bir adam olarak ölmüştür. Yıllar
sonra babasının masum olduğunu öğrenen Derin in önünde, iki yol vardır. Ya her şeyi affedip yeni bir hayata başlamak, ya da babasının intikamını almak. Derin, intikamı seçer. Bunun için bütün geçmişini ve hayatını siler. Kimsenin bilmediği yeni bir kimlikle, babasını ve çocukluğunu ellerinden alan insanlann arasına geri döner. Derin'ın bundan sonra adı Yağmur Ozden'dir. Derin, artık Yağmur Ozden olarak, düşmanlarının karşısında. Hiçbiri, Yağmur'un, intikam almak için aralanna sızdığını bilmiyor. Hiçbiri, bu genç ve güzel kadının ne kadar tehlikeli olduğunun farkında değil. Yağmur'sa tüm düşmanlarını çok iyi tanıyor ve hepsinden teker teker hesap soracak. Intikam tek bir adımla başlar ve mezara kadar gider. Yağmur, bu yolculuğa hazır.
Load disqus comments

19 Yorumlarınız