One Direction İkinci Stüdyo Albümü Müjdeledi!

Sony Music
One Direction
Facebook
Twitter
YouTube
1D
Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson ve Niall Horan’dan oluşan İngiliz One Direction grubunun merakla beklenen ikinci stüdyo albümü 30 Kasım’da yayınlanıyor!

Hayranların merakla beklediği haber bugün açıklandı!

SingleWhile.jpg

            İlk albümleri “Up All Night” ile tüm dünyada gençlerin yeni fenomeni haline gelen One Direction, ikinci stüdyo albümünü Savan Kotecha, Rami Yacoub & Carl Falk ile birlikte yazılan “Live While We’re Young” single’ı ile müjdeledi. Grubun hayranları bu yepyeni single’ı şimdihttp://www.myplaydirect.com/one-direction adresinden sipariş edebilirler.

            One Direction yeni albümünde; başta Ed Sheeran, McFly grubundanTom Fletcher ve daha önce Katy Perry ile çalışmış Dr Luke olmak üzere ayrıca Maroon 5’ın ünlü hiti Moves Like Jagger”ın prodüktörü Shellbackve Beyoncé’nin hit şarkısı “If I Were A Boy”un prodüktörü Toby Gad gibi ünlü isimler ile bir araya geldi.

            Özellikle Twitter’da oldukça aktif olan ve albümün çıkışını merakla bekleyen One Direction hayranları düşüncelerini Twitter’da yeni şarkının adıyla ve  #1DliveWhileWereYoung hashtag’i ile paylaşıyorlar.
            Yaşları 18 ve 20 arasında değişen Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson ve Zayn Malik’ten oluşan One Direction, Facebook ve Twitter’da yayınladıkları video ve fotoğraflar ile hayranlarıyla sürekli iletişim halindeler! One Direction’ın Twitter’da 12 milyon ve Facebook’ta ise 3,5 milyonu aşan takipçisi bulunuyor. Grubun sevilen şarkısı “What Makes You Beautiful”un videosu ise 216 milyonluk izleme sayısına ulaştı bile! http://vevo.ly/1DWMYB
            Facebook’ta yalnızca Türkiye’den 240.000’in üzerinde takipçisi*bulunan grubun ülkemizdeki hayranları da heyecanla yeni albümü bekliyorlar! Henüz adı açıklanmayan yeni albüm, bu yıl sonunda tüm dünyayla birlikte ülkemizde de Sony Music etiketiyle yayınlanacak.
*Kaynak: NextBigSound
1.jpg
***

Türkiye’de Görülmemiş Başarı!

            One Direction’ın “Up All Night” albümü, görülmemiş hızdaki satış başarısıyla satış listesinde 1. sıraya yerleşmişti. Albümün yayınlanmasının ardından Türkiye’deki hayranları “TurkeyHasUpAlNightAlbum” ile One Direction’ı Twitter’da da dünyada en çok konuşulan konular listesine sokmuş ve dünya çapında “TrendingTopic” yapmıştı.

Amerika’da da 1. Sırada!

           One Direction’ın “Up All Night” albümü Avrupa’daki başarısının ardından Amerika’da da yayınlanmış ve inanılmaz bir başarıya imza atarak “Billboard 200” listesine ilk albümleriyle #1. sıradan yerleşen ilk İngiliz grup olmuştu! Up All Night’ın dijital satış listelerinde birinci sıraya yerleşmesi ise yayınlanmasından sonra dakikalar içerisinde gerçekleşmişti.

1D Her Yerde 1. Sırada!

            One Direction’ın “Up All Night” albümü daha önce yayınlandığı diğer 12 ülkede de 1. sıraya yerleşmiş ve dünya çapında bir başarıya imza atmıştı. İrlanda’da üç platin, İngiltere ve Avustralya’da 2 platin ve yeni Zelanda’da ise platin plak ödülü alan albümün kısa bir süre içinde ülkemizde de altın plak statüsüne ulaşmıştı. Grup sadece 6 ayda 4,2 milyondan fazla, toplamda da 12 milyon adet albüm satarak görülmemiş bir başarıya imza attı.

Load disqus comments

0 Yorumlarınız