Nuri Şahin Liverpool'a Transfer Oldu

Liverpool, Nuri Sahin'I kiralik olarak transfer ettigini resmi internet Sitesinden duyurdu

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/reds-agree-sahin-deal



Real Madrid'in Türk yıldızı Nuri ŞahinLiverpool'un kulübüyle anlaşma sağlaması sonrasında gelecek sezonu Merseyside ekibinde kiralık olarak geçirecek.

Dün UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları Hearts maçının ardından 24 saat içerisinde bir anlaşma sağlamayı hedeflediklerini açıklayan Menajer Brendan Rodgers, bugün basın mensuplarının karşısına geçerek açıklamalarını sürdürdü.

Manchester City maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında konuşan Kuzey İrlandalı teknik adam, "Anlaşma sağlandı ve kulüp yetkilileri evrak işlerini halletme çabasındalar. Kısa süre içerisinde bu transferi neticelendirmeyi umut ediyoruz. Nuri Şahin son derece teknik bir futbolcu. Borussia Dortmund formasıyla sezonun oyuncusu seçildikten sonra Real Madrid'e gitti ama sakatlık şanssızlığı yaşadı." şeklinde konuştu.

Rodgers, Nuri'nin taktik ve teknik kapasitesinin çok yüksek olduğuna dikkat çekerken, Türk yıldızın kendi futbol stilleri için ideal bir profile sahip olduğunu dile getirdi.

Nuri Şahin için Liverpool ve Arsenal son ana kadar çekiştiler fakat Real Madrid'in kiralık kontratına satış opsiyonu koymak istememesi, Arsene Wenger'in bu transferden vazgeçmesine neden oldu.

Kaynak; Goal.com

Load disqus comments

0 Yorumlarınız