Enrique Iglesias Türkiye Konseri Ne Zaman? Biletler Ne Kadar?


24 Ekim Enrique Iglesias KüçükÇiftlik Park İstanbul Konseri


Tarih: 24 Ekim 2012 Çarşamba
Saat: 18:00
Yer: KüçükÇiftlik Park, İstanbul
Bilet Fiyatları: İndirimli Biletler kısa süre için:
Normal: 98 TL yerine 78 TL
Sahne Önü: 315 TL yerine 215 TL
Deluxe Lounge: 450 TL yerine 350 TL
Loca: 4.000 TL yerine 3.000 TL (Biletix)


Deluxe Lounge: Deluxe bilet sahipleri  sınırsız içki (premium votka, viski, bira, şarap, rakı, soft drink..) ve snack yiyecek ikramları dahildir. Catering hizmetleri Qubbe İstanbul tarafından karşılanmaktadır. Deluxe biletleri ayrıca sahne önüne geçiş imkanına sahiptir.
Sahne önü /Deluxe / Loca biletleri için farklı giriş kapısı mevcuttur.

Loca: 8 kişilik oturma grupları /1 şişe premium votka + 1 şişe premium viski, açılış soft drinkleri ve çerez/servis dahildir. İlave kişiler kişi başı: 400 TL'dir. 4 kişiye 1 şişe ilavesi yapılmaktadır.

İstanbul Bir Dünya Starını Ağırlamaya Hazırlanıyor
Enrique Iglesias, UNILIFE Organizasyou ile 24 Ekim’de İstanbul’da

Albümleriyle dünya çapında 70.000.000’dan fazla satış grafiği yakalayan ve sahip olduğu onlarca Grammy ile milyonlarca müzikseverin kalbini fetheden Enrique Iglesias,muhteşem sahne şovları ve olağanüstü performansı ile 24 Ekim akşamı İstanbul Küçükçiftlik Park’ta sevenleriyle buluşacak.
Sahip olduğu 390 ödül ile ödül rekortmeni olarak tanımlanan sanatçı, "Hero" , "Tired of Being Sorry", "Taking Back My Love", "Heartbeat", "Bailamos" gibi sayısız hitini İstanbullu müzikseverlere söyleyecek.
Bu güne kadar, 9 stüdyo albümü ve 2 Greastest Hits Complation albümü bulunan Iglesias, yeni albüm çalışması öncesinde vereceği konser ile uzun süre adından söz ettirecek.
Son albümü ile satış rekorları kıran ünlü sanatçının “Tonight” şarkısı ile yakladığı başarı onu Billboard listelerinin Micheal Jackson’dan sonraki kralı haline getirdi. Eşsiz bir vokal olmasının yanı sıra, sahnede yarattığı atmosfer de, Enrique’yu tanrılaştıran hayranlarını haklı çıkaran cinsten... Her performansında hayranlarını şaşırtacak bir sürpriz yapan Iglesias’ın, İstanbul konserinde neler olacağı şimdiden merak konusu...
İndirimli Biletler 27 Ağustos’ta satışta... Enrique Iglesias’la gerçekleşecek bu muhteşem buluşmayı kaçırmayın !
www.unilifeturkey.com
facebook.com/unilifetr
twitter.com/unilifeturkey

Load disqus comments

0 Yorumlarınız