Aziz Yıldırım Lig TV Röportajı



Aziz Yıldırım devre arasında Alex'i oynatması konusunda Aykut Kocaman'ı sürekli uyardığını söyledi
Sezon başında Alex ile ilgili sorunlar yaşandığını itiraf eden Yıldırım, "Bu konuyu hocamız Aykut Kocaman ile uzun uzun konuştuk. Kendisine Alex'i oynatmasını tavsiye ettik. O da oynattı. Hatasından döndü ve takım için de iyi oldu. Fener şampiyon olmasaydı Kocaman gönderilecekti sözleri ise doğru değil. Şampiyon olsak da olmasak da Aykut hoca kalacaktı" dedi.

SEMİH ŞARTLARI KABUL EDECEK
G.Birliği'nden Orhan Şam ve Mustafa Pektemek, Kayseri'den Serdar Kesimal ve Eskişehir'den Sezer Öztürk'ü transfer etmek istediklerini söyleyen Yıldırım, sözleşmesi biten Semih Şentürk için "Teklifimizi yaptık. Şartlarımızı kabul ederse takımda kalır" ifadesini kullandı.

SEÇLUK G.SARAY'A SÖZ VERMİŞ
Selçuk İnan hakkında konuşan Yıldırım, "Sezon ortasında ilgilenmiştik. Bana 'Selçuk ile mukavele yapalım' dediler ama ben 'Trabzon ile yarış yapıyoruz, etik olmaz' dedim. Sonra kendisi bize G.Saray'a söz verdiğini söyledi" yorumunu yaptı.

BURSA OLUNCA TEMİZ OLUYOR!
Alex gibi bir futbolcuyu şu anda 10 milyon Euro'ya alamayacaklarını da belirten Yıldırm, şöyle devam etti: "Bursa şampiyon oldu, lig temiz dendi. Biz şampiyon olunca başka diyorlar. Geçen sezon kupada Trabzon'a kaybettik, bir şey demedik. Tek tek hepsini kullandık. Ligde bizimle 1-1 kaldılar, stadımız yandı, bir şey demedik. O zaman da lig temiz değil diyorlardı. Bursa şampiyon olunca herkes sustu"


Kaynak : http://www.internethaber.com/aziz-yildirimdan-ilginc-aciklamalar-349497h.htm#ixzz24eIFPZMh

Load disqus comments

0 Yorumlarınız