John Mayer - Shadow Days Müzik Marketlerde!







JOHN MAYER – BORN AND RAISED


Albümleri 15 milyonu aşan satış rakamına ulaşmış, 7 Grammy Ödüllü John Mayer’in merakla beklenen yepyeni albümü “Born and Raised” Sony Music etiketiyle ile müzikseverler ile buluşuyor!

            Rock müzikten blues’a hip-hop’tan country’e kadar uzanan geniş yelpazedeki şarkılarıyla ve albümleriyle müzik dünyasının başarılı isimlerinden biri olan John Mayer; şimdiye dek Eric Clapton, BB King, Herbie Hancock, Dixie Chicks, Jay Z ve Alicia Keys gibi başarılı sanatçılarla ortak çalışmalara imza attı.

Mayer hayranlarının merakla beklediği yeni albüm “Born and Raised”, daha önce Rolling Stones, B.B. King, Joe Cocker gibi isimlerle çalışmış olan Don Was prodüktörlüğünde kaydedildi. Albümden yayınlanan ilk single “Shadow Days” sanatçının resmi blogunda hayranlarının beğenisine sunuldu. John Mayer hayranlarının merakla beklediği bu şarkı sadece 24 saatte 82000 kez dinlendi.

Rock efsaneleri David Crosby ve Graham Nash’in vokalleri ile eşlik ettiği “Born and Raised”in yanı sıra, daha önce Rolling Stones ve Eric Clapton ile çalışmış usta piyanist Chuck Leavell de bu albümde John Mayer ile bir araya geldi.

John Mayer hayranlarının merakla beklediği “Born and Raised”
Sony Music etiketiyle müzik marketlerde!




***





Born and Raised şarkı listesi:

1. Queen of California
2. The Age of Worry
3. Shadow Days
4. Speak for Me
5. Something Like Olivia
6. Born and Raised
7. If I Ever Get Around To Living
8. Love is a Verb
9.  Walt Grace’s Submarine Test, January 1967
10. Whisky, Whisky, Whisky
11. A Face To Call Home
12. Born and Raised (Reprise)


Load disqus comments

0 Yorumlarınız