One Direction Zayn Malik Kimdir? Hayatı


One Direction Niall Horan Kimdir?
http://nettebuldum.blogspot.com/2013/03/one-direction-niall-horan-kimdir.html
One Direction Liam Payne Kimdir?
http://nettebuldum.blogspot.com/2013/03/one-direction-liam-payne-kimdir.html
One Direction Louis Tomlinson Kimdir?
http://nettebuldum.blogspot.com/2013/03/one-direction-louis-tomlinson-kimdir.html
En Güncel One Direction Haberleri İçin 



Zayn Jawaad Malik tercih edilen adıyla Zayn Malik (doğum 12 Ocak 1993) İngiliz şarkıcı-söz yazarı. İngiliz-İrlandalı erkeklerden oluşan One Direction grubunun bir üyesidir.

Biyografi 

Çocukluğu ve okul yaşamı
Zayn Malik, 12 Ocak 1993 tarihinde, İngiltere, Bradford kentindeki, St. Luke's Hastanesi'nde doğmuştur. Annesi Tricia Malik, babası Yasir Malikdir ve üç kardeşi vardır. Malik, East Bowling'de büyümüştür ve orası Bradford şehir merkezine yaklaşık olarak, bir mil uzaklıktadır. İlköğrenimini East Bowling'deki Lower Fields İlkokulu'nda tamamlamıştır. Lise eğitimini Tong Lisesi'nde tamamlamıştır.
                                 
The X Factor ve One Direction
2010 yılında, Malik The X Factor'un yedinci serisi için aday olarak seçmelere katıldı. Ancak Niall Horan, Harry Styles, Louis Tomlinson ve Liam Payne gibi "Erkekler" kategorisinde yarışmayı kaybedince konuk jüri üyesi, Nicole Scherzinger'in önerisiyle bir araya gelerek bir grup oluşturdular. Daha sonra yarışmanın "Gruplar" kategorisinde yarışmaya başladılar. Fakat yarışmayı üçüncü olarak tamamladılar.
                                                               
Zayn Malik, One Direction ile 5 single ve 1 stüdyo albümüne imza atmıştır.

Malik, X Factor yarışmasından arkadaşı olan, Rebecca Ferguson ile aralarındaki 6 yaş fark tartışma yarattı. Çift bundan 4 ay sonra birlikteliklerini sona erdirdiler. Kasım 2011'de, Ferguson şunları söyledi : "Ben ve Zayn, ayrı büyüdük. Onun için en iyisini diliyorum." dedi. En çok tavuk yemeği sever
                                                        
One Direction grubunun yakışıklısı esmer Zayn Malik kimdir?İngiliz şarkıcı Zayn Malik 12 Ocak 1993 doğumlu..Annesi Tricia Malik, babası Yasir Malikdir ve üç kardeşi vardır. Malik, East Bowling’de büyümüştür ve orası Bradford şehir merkezine yaklaşık olarak, bir mil uzaklıktadır. İlköğrenimini East Bowling’deki Lower Fields İlkokulu’nda tamamlamıştır. Lise eğitimini Tong Lisesi’nde tamamlamıştır.

Gruptaki tek müslüman olan Zayn Malik Zayn Malik, One Direction ile 5 single ve 1 stüdyo albümüne imza atmıştır.
Load disqus comments

204 Yorumlarınız