Galatasaray'ın Yeni Yıldızı Okan Derici Kimdir?

Galatasaray'ın sezon başında Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımından kadrosuna kattığı Okan Derici, gösterdiği performans ile A2 takımının yıldız oyuncularından biri oldu.

Teknik direktör Fatih Terim'in maçlarını özel olarak takip ettiği genç yıldız adayı ile ilgili, altyapı koordinatörü Müfit Erkasap da şu ana dek yaptığı açıklamalarında övgü dolu sözler sarfetti. Erkasap'ın teknik özelliklerini ön plana çıkardığı 19 yaşındaki futbolcu A2 takımının oynadığı son 2 karşılaşmada 3 gol atarak dikkatleri tekrar üzerine çekti.

Sezon içerisinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor ile oynanan karşılaşmada forma şansı bulan ve top tekniğiyle büyük beğeni toplayan Okan Derici'nin önümüzdeki sezon öncesinde düzenlenecek kampa katılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fatih Terim, sezon öncesi hazırlık kampında denemeyi planladığı genç futbolcuyla ilgili oldukça olumlu bir izlenime sahip olduğu gözlenirken; tecrübeli teknik adamın önümüzdeki sezon Okan'ı A takım kadrosuna almayı planladığı öğrenildi.


Load disqus comments

0 Yorumlarınız