Ergun Babahan Neden Kovuldu? "O Kupa Amerika'ya Girsin"

Star Gazetesi ve Today's Zaman yazarı Ergun Babahan, Fenerbahçe'nin kupayı kaybetmesinin ardından Twitter'da yazdıkları yüzünden işinden kovuldu.

Babahan isim vermese de Fenerbahçeli bazı kişilerin, şike soruşturmasının sorumlusu olarak gördüğü Gülen Cemaati'ni hedef alması üzerine Today's Zaman'dan kovuldu.

O KUPA AMERİKA'YA GİRSİN
Fenerbahçe-Galatasaray maçının hemen ardından Twitter'da Fethullah Gülen ve cemaate yönelik suçlamalarda bulunan Ergun Babahan "O kupa Amerika'ya girsin" diye yazdı..


YAZILARINA SON VERİLDİ
Bir süre sonra yanlış anlaşıldığını belirterek bu tweet'i silen Babahan'ın, Fethullah Gülen Cemaatine yakınlığı ile bilinen Today's Zaman'daki yazılarına son verildiği duyuruldu..

Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş Twitter'a "Sevgili arkadaslar Babahan'in TZ'de haftada 2 yazısı yayınlanıyordu... Artık TZ tarihinde kötü bir hatıra olarak kalacağını deklere ediyorum" şeklinde bir not düştü..

Öte yandan bu tweetler'in ardından Star Gazetesi okurları da Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu'nu mesaj bombardımanına tutarak Babahan'ın Star'dan da kovulmasını istediler..

Load disqus comments

0 Yorumlarınız