The Wanted - Chasing The Sun


          

         
The Wanted Kimdir?
The Wanted grubu İngiliz ve İrlandalı 5 erkek sanatçıdan oluşmaktadır. İngiltere merkezli olan grup; Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker ve Nathan Sykes'dan oluşmaktadır. İlk single parçaları All Time Low Temmuz 2010'da çıkmıştır ve İngiltere listelerinde bir numaraya kadar ulaşmıştır. 25 Eylül 2010 tarihinde çıkan ilk albümleri The Wanted İngiltere listelerinde 4 numaraya kadar çıkmayı başarmıştır. 7 Kasım 2011'de yayınladıkları ikinci albümü Battleground 'da bulunan iki parçayı albümden önce piyasaya çıkartıp büyük başarı yakalamışlardır. "Gold Forever" adlı şarkı UK Single Chart'da 3 numaraya kadar gelmiştir, aynı albümdeki ikinci çıkış parçaları olan "Glad You Came" İngiltere'de 2 hafta, İrlenda'da 5 hafta liste başı olmuştur.


         Max George

Maximillian Alberto "Max" George (Doğum : 6 Eylül 1988) İngiltere/Manchester doğumlu şarkıcı.
         Siva Kaneswaran

Siva Kaneswaran (Doğum : 16 Kasım 1988) Sri Lanka/Tamil asıllı baba, İrlanda asıllı anne, ikiz kardeşi Kumar ve diğer altı kardeşleriyle birlikte İrlanda da büyüdüler. Kaneswaran, çeşitli reklamlarda yer aldı ve “Storm Model Management” ile sözleşme imzaladı.

Kaneswaran, 5 Mart ve 23 Nisan 2008 tarihleri ​​arasında yayınlanan sekiz bölümlük “Rock Rivals” adlı tv serisinde Carson Coombs karakterini, ikiz kardeşi ise Caleb Coombs karakterini oynayarak aynı dizide yer almışlardır.
          Jay McGuiness

James "Jay" McGuiness, (Doğum : 24 Temmuz 1990) Newark, Nottinghamshirebüyüdü. 13 yaşındayken “McGuiness went to Charlotte Hamilton School of Dance”Okulu'na gitti. Dört kardeş olan James’ın Tom adında ikiz kardeşi vardır.
           Tom Parker

Thomas Anthony "Tom" Parker, (Doğum : 4 Ağustos 1988) Tonge Moor, Bolton doğumlu şarkıcı.
         Nathan Sykes

Nathan James Sykes, (Doğum : 18 Nisan 1993) grubun en genç üyesidir. Londra'da büyüyen Nathan daha sonra ailesiyle birlikte Gloucester taşındı. Nathan, 6 yaşındayken şarkı söylemeye başladı.
Load disqus comments

0 Yorumlarınız